Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Nieuwe burgemeester Gennep: Hans Teunissen

De gemeenteraad van Gennep heeft op 6 juli besloten dat Hans Teunissen de nieuwe burgemeester wordt. Teunissen zal na de zomer Willibrord van Beek opvolgen, die dan bijna een jaar waarnemer is geweest in Gennep.

 

 

Hans Teunissen is op dit moment zelfstandig ondernemer met een adviesbureau op het gebied van de leefomgeving. Hij heeft ervaring als gedeputeerde in Limburg en wethouder van Venray en kent daarmee de weg in en naar de provincie goed. De raad heeft er vertrouwen in dat met de komst van deze nieuwe burgemeester de positieve samenwerking binnen het gemeentebestuur gecontinueerd kan worden. De nieuwe burgemeester is 57 jaar, getrouwd, vader van drie kinderen en woont in Venray.

 

 

Ik kijk er bijzonder naar uit om kennis te maken met de inwoners van Gennep, de kernen, verenigingen, bedrijven, raadsleden en medewerkers.

 

 

De toekomstige burgervader komt en kwam al regelmatig in Gennep omdat hij een fietsliefhebber is en familie in Gennep woonde.

 

 

Gennep heeft op vele fronten goud in handen, waarmee ze zich kan onderscheiden. Graag wil ik mijn positieve bijdrage leveren om dat te verder te verzilveren. Ik zie er naar uit om na de zomer te mogen starten in deze eervolle functie.

 

 

Reacties

Deel Bericht