Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Nieuwe burgemeester vandaag bekend

In de raadsvergadering van maandag 6 juli zal de gemeenteraad een aanbeveling doen voor de nieuwe burgemeester. Die zal na de zomer Willibrord van Beek opvolgen, die dan bijna een jaar waarnemer is geweest in Gennep. De vergadering in zaal ‘t Trefpunt in Milsbeek is vanaf nu live te volgen via GennepNews en TVL TV.

 

 

In totaal solliciteerden 41 mensen naar het burgemeesterschap van Gennep. Door de coronacrisis is de selectie tussentijds opgeschort. Toen eind mei de maatregelen werden versoepeld, heeft de vertrouwenscommissie in de maand juni het hele proces kunnen afronden.

 

 

Wethouderswissel

 

 

Als de raad instemt met de benoeming van Rob Janssen als wethouder, legt hij in deze raadsvergadering de belofte af. Hans Frentz zal daarmee het fractievoorzitterschap van de SP overnemen. Anieta Janssen wordt door de SP voorgedragen als nieuw raadslid. Ook staat de raad stil bij het afscheid van Peter Lucassen als wethouder.

 

 

SP draagt Rob Janssen voor als wethouder

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374. De uitzending is ook te zien op Facebook (klik!).

 

 

Reacties