Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

“Nieuwe” gezichten op De Heijkuul

Vitesse ’08-trainer Ales Jurcik krijgt aankomend seizoen 2020-2021 de beschikking over diverse versterkingen met een verleden bij de Gennepse voetbalclub. Zo keren de echte Vitessenaren Gijs Giebels en Niek Hendriks terug van een jaartje bij Groesbeeks Boys, Bonairiaans international Teun Martens komt over van SV Vespo.

 

 

Daarmee is de reünie nog niet compleet: Doelman Marc van Ginkel keert terug naar een aantal jaren van afwezigheid en gaat Hein de Jager vervangen die naar Astrantia gaat en keert Onur Gencialioglu terug van hoofdklasser Achilles ’29. Ex-profvoetballer Soufiane Dadda keert ook weer terug op het oude nest na diverse uitstapjes en gaat bekijken, in overleg met de trainers, of hij het voetballen in het 1e elftal kan combineren met zijn werk.

 

 

Derde klasse

 

 

In de voorbereiding wordt gekeken of er spelers vanuit JO-19 definitief doorgeschoven worden. Aanvoerder Rob Janssen heeft aangegeven te gaan voetballen in het derde elftal en gaat Sylvano van de Brink gaat naar Siol. Verder hebben Joey van Krevel, Noël Pattisina, Tim van Alphen besloten om te stoppen of ook in een lager elftal te gaan spelen.

 

 

Vanaf aankomend seizoen wordt Ales Jurcik geassisteerd door Sef Peeters, die zelf jarenlang succesvol speler was van het eerste elftal en een belangrijke schakel gaat worden tussen de spelers en trainer. Vitesse ’08 is, vanwege het stopzetten van de competitie wegens de corona-uitbraak, ook na de zomer actief in de derde klasse, in welke regio dit gaat zijn is nog afwachten wat de KNVB gaat besluiten. De TC geeft aan erg blij te zijn met deze versterkingen en zien hard werken beloond worden.

 

 

Voor volgend seizoen staat er hopelijk een goede en brede selectie met bijna allemaal spelers afkomstig of woonachtig in Gennep.

 

 

Reacties