Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kinderboerderij
Kinderboerderij Gennep

Gennep

NLdoet bij Kinderboerderij Gennep

Ook de Gennepse kinderboerderij krijgt dit jaar weer een bijdrage van het fonds om de NLdoet dag te organiseren. Met dit bedrag wil de boerderij zich opfrissen en klaar maken voor het nieuwe seizoen, dat van start gaat op zondag 31 maart aanstaande. Meer info op www.Gennep.News.

Op zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 15e keer NLdoet. Kinderboerderij Gennep maakt van deze gelegenheid gebruik om de boerderij weer op te frissen en nieuwe vrijwilligers de kans te geven vrijblijvend te komen kijken.

 

 

Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom!

 

 

Zegt Dennis de Jager, voorzitter van de Gennepse kinderboerderij. Mensen die in actie willen komen kunnen zich aanmelden via info@kinderboerderijgennep.nl.

 

 

Maar ook mogelijke nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom.

 

 

Trots

 

 

NL doet is voor de Gennepse kinderboerderij nadrukkelijk ook bedoeld om meer vrijwilligers te werven.

 

 

We zijn er trots op dat we bijna 30 vrijwilligers hebben, maar helaas hebben ook een aantal mensen ons -om uiteenlopende redenen- verlaten. We zoeken dan ook mensen die willen helpen bij de dierverzorging, met name in de weekenden en enthousiaste mensen die gedurende onze openingstijden mee willen helpen op onze boerderij. We roepen dan ook iedereen van 18 jaar of ouder op om zaterdag 16 maart tussen 9.00 en 12.30 uur gewoon eens bij ons langs te komen en te zien of het werk mogelijk ook iets voor jou is. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we je dan antwoord geven op alle vragen die je nog hebt en wie weet mogen we je hierna verwelkomen als nieuwe vrijwilliger!

 

 

Oranje Fonds

 

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland. Ook de Gennepse kinderboerderij krijgt dit jaar weer een bijdrage van het fonds om de NLdoet dag te organiseren. Met dit bedrag willen we op deze dag de boerderij opfrissen en klaar maken voor het nieuwe seizoen, dat van start gaat op zondag 31 maart aanstaande.

 

 

Vanaf die dag zijn de poorten weer geopend voor publiek op woensdag, zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur.

 

 

Verwant

Gennep

Afgelopen weekend was het weer tijd voor NLdoet in de gemeente Gennep. Tijdens deze jaarlijkse vrijwilligersactie worden mensen opgeroepen om zich in te zetten...

Gennep

De Nederlandse minister van Landbouw, Adema, heeft besloten dat het houden van herten op kinderboerderijen, kampen en tuinen vanaf 2024 niet meer is toegestaan....

Gennep

Kinderen vinden het al tien jaar heerlijk om alle dieren van Kinderboerderij Gennep te bezoeken. Tijdens de jubileumdag op zaterdag 2 juli is de...

Gennep

De kinderboerderij heeft een zware tijd achter de rug. Door de coronacrisis was het, zoals voor veel organisaties, lastig om het hoofd boven water...