Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Norbertus Wandeltocht 2023

Gennep

Norbertus Wandeltocht 2023

De Norbertus Wandeltocht in Gennep was weer een groot succes! Ondanks de mistige start op zaterdagochtend voor Pasen, kwam al snel het zonnetje door en konden de wandelaars genieten van een prachtige dag in de natuur. Meer informatie op Gennep.News.

De Norbertus Wandeltocht in Gennep was weer een groot succes! Ondanks de mistige start op zaterdagochtend voor Pasen, kwam al snel het zonnetje door en konden de wandelaars genieten van een prachtige dag in de natuur.

 

De deelnemers konden kiezen uit verschillende afstanden, variërend van 5 tot 40 kilometer. De wandelingen voerden langs de mooiste plekjes van Gennep en omgeving, met onderweg meerdere rustplaatsen waar men kon genieten van een hapje en een drankje.

 

Het start- en eindpunt van de wandeltocht was het Restaurant van Norbertushof, gelegen aan de Kleermakersgroes 20 in Gennep. Vanaf hier vertrokken de wandelaars in groepjes, elk op hun eigen tempo en met hun eigen doel voor ogen.

 

De lopers werden onderweg getrakteerd op prachtige uitzichten, met in de verte de heuvels van Limburg en de bossen van het Reichswald. Het gezellige gekwetter van vogels en het zachte geritsel van bladeren maakten de tocht extra sfeervol.

 

Rolstoelbus

 

De Norbertus Wandeltocht is niet alleen een sportieve prestatie, maar ook een tocht voor een goed doel. De opbrengsten van de wandeltocht en de verkopen op de rustplaatsen gingen naar de aanschaf van een rolstoelbus. Met deze bus kunnen bewoners van verzorgings- en verpleegcentra en dagverpleging in Gennep uitstapjes maken, onder begeleiding van chauffeurs en begeleiders.

 

 

Verwant

Ottersum

Het graf van een Nederlandse KNIL-militair en zijn Indonesische vrouw is onlangs toegevoegd aan de gemeentelijke monumentenlijst van Gennep. Deze erkenning komt voort uit...

Gennep

Gennep vervangt een leegstaand bedrijfsgebouw en fitnesscentrum in het centrum door een nieuw appartementengebouw met maximaal twintig betaalbare woningen. De huurprijzen variëren van 800...

Gemeente Gennep

Inwoners van Gennep krijgen toegang tot videorechtspraak voor bewindzaken, waardoor ze reistijd en kosten naar Roermond kunnen vermijden. Deze nieuwe optie is beschikbaar sinds...

Gennep

Een geslaagde reünie in 't Trefcentrum in Gennep bracht voormalige leden van jeugdsoos 't Trefcentrum samen. De avond was gevuld met warme herinneringen, ontmoetingen...