Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Onafhankelijk onderzoek naar Wmo

Cliëntervaringsonderzoek Wmo, jeugd en participatie

 

 

In opdracht van de gemeente Gennep voert ZorgfocuZ in het voorjaar een onafhankelijk cliëntervaringsonderzoek uit op het gebied van Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), jeugd en participatie.

 

 

Door middel van dit onderzoek proberen we inzicht krijgen in wat er goed gaat en wat er beter kan in de hulp en ondersteuning die wij onze inwoners bieden. Aan de hand van deze inzichten willen we onze sociale dienstverlening verbeteren.

 

 

Vragenlijst

 

 

Heb je in 2017 gebruik gemaakt van ondersteuning vanuit de Wmo, Jeugdwet of Participatiewet? Dan kan het zijn dat je volgende week een brief ontvangt met daarbij een vragenlijst. Gemeente Gennep zou het zeer op prijs stellen als je de vragenlijst –eventueel met behulp van een familielid, vriend of mantelzorger- invult.

 

 

Het onderzoek loopt tot en met 1 juni 2018. Meedoen aan het onderzoek is geheel vrijwillig en heeft geen gevolgen voor de hulp of ondersteuning die je ontvangt.

 

 

ZorgfocuZ

 

 

ZorgfocuZ is een onafhankelijk onderzoeksbureau en zorgt ervoor dat alle onderzoeksgegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld. De gemeente krijgt alleen een samenvatting van de antwoorden en weet niet welke antwoorden u hebt gegeven. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de helpdesk van ZorgfocuZ via (050) 205 30 14 ofhelpdesk@zorgfocuz.nl.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 18 april 2018

 

 

Reacties