Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Ongeregeldheden nieuwjaarsnacht

Tijdens de jaarwisseling zijn wijkagenten in Gennep uitgescholden en bekogeld met zwaar vuurwerk. Een man die op de Steendalerstraat in Gennep zwaargewond raakte door vuurwerk moet minstens een vinger missen. Terwijl agenten hulp boden werd de voorruit van de politiewagen vernield.

 

 

Dat laten de agenten weten op Instagram:

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo, nachtdienst zit er bijna op. En wat voor dienst. Alle berichten van tevoren over geweld tegen hulpverleners lijkt niets uit te halen. Vannacht was het top drukte…. Het was een nacht met verschillende incidenten: Vernieling dienstvoertuig, (zie foto) als collega’s binnen zitten bij mensen voor een melding. Aanrijdingen. Ongevallen met vuurwerk. Aanhouding. Vernieling ruit winkel. Tijdens wachten op glaszetter worden we diverse malen bekogeld met zwaar vuurwerk tot op een meter afstand!! Om daarna vanaf 20-25 meter ons met een groep uit te schelden voor van alles en nog wat. Helaas is geweld tegen hulpverleners ook hier aan de orde… Gelukkig ook heel veel positieve dingen meegemaakt vandaag! Dus het kan wel!! Hopelijk schamen diegene die zich vannacht misdragen hebben zich achteraf kapot! Ik zou het bijna vergeten! Iedereen de beste wensen voor 2020!!! Dat het een mooi jaar mag worden! 😉 #GTPA #handenafvanhulpverleners #bestewensen! #druknachtje

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Gemeente Gennep (@wijkagenten_gennep) op

 

 

Topdrukte

 

 

De politie spreekt van topdrukte: Aanrijdingen, ongevallen met vuurwerk, een aanhouding en er sneuvelde een winkelruit. De laatste dagen van 2019 kwamen er ook diverse meldingen binnen van vuurwerkoverlast.

 

 

Bron en foto: instagram.com/wijkagenten_gennep

 

 

Reacties

Deel Bericht