Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Open podium: Donut-theorie

Tijdens zijn Open Podium neemt Gerard Sonnemans het publiek mee op een reis naar een duurzamere en eerlijkere toekomst. Hij begint met het benoemen van de vele problemen waarmee we momenteel worden geconfronteerd, zoals de pandemie en de klimaatcrisis. Kijk voor meer informatie op Gennep.News.

De donut-theorie van Kate Raworth is een krachtig en inspirerend model voor een duurzame en eerlijke toekomst. Het is een model dat steeds meer aandacht krijgt van mensen en organisaties die zich bezighouden met duurzaamheid en maatschappelijke verandering. En één van die mensen is schrijver en omdenker Gerard Sonnemans.

 

Gerard Sonnemans is een bekende spreker en schrijver die zich richt op duurzaamheid en maatschappelijke verandering. Hij is een gepassioneerde voorvechter van de donut-theorie en heeft er zijn missie van gemaakt om deze theorie toegankelijk te maken voor een breed publiek. En dat doet hij onder andere tijdens zijn Open Podium in Gennep.

 

Tijdens zijn Open Podium neemt Gerard het publiek mee op een reis naar een duurzamere en eerlijkere toekomst. Hij begint met het benoemen van de vele problemen waarmee we momenteel worden geconfronteerd, zoals de pandemie en de klimaatcrisis. Maar in plaats van te focussen op de problemen, richt Gerard zich op de oplossingen en de mogelijkheden die er zijn.

 

Hij legt uit hoe de donut-theorie ons kan helpen om ons te concentreren op het welzijn van zowel mensen als de planeet en hoe we binnen de grenzen van de planeet kunnen blijven terwijl we voldoen aan de minimale sociale behoeften van de mens. Hij laat zien hoe we dit model kunnen toepassen op ons dagelijks leven en hoe we kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

 

Maar het Open Podium van Gerard is meer dan alleen een informatieve avond. Het is ook een avond die inspireert en motiveert. Gerard biedt concrete handelingsperspectieven waarmee het publiek na afloop van de avond naar huis kan gaan met hoop en inspiratie.

 

“En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er tijdens de pauze ook nog eens getrakteerd op donuts.”

 

Kortom, het Open Podium van Gerard Sonnemans is een avond die je niet wilt missen. Het is een avond die je aan het denken zet, inspireert en motiveert om bij te dragen aan een duurzamere en eerlijkere toekomst voor iedereen. En het beste van alles is dat deze avond gratis toegankelijk is. Aarzel dus niet en meld je aan voor een avond vol inspiratie en hoop voor de toekomst.

 

Verwant

Gennep

Zes minderjarige jongens zijn in Gennep gearresteerd voor een vermeende straatroof, waarbij een minderjarige slachtoffer werd van geweld en van zijn fiets werd beroofd....

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Op 18 februari 2024 herdacht Gennep de bevrijding van 79 jaar geleden. Het komende jaar staat in het teken van diverse herdenkingsactiviteiten, verdeeld over...