Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

oud papier

Gennep

Ophaalroutes oud papier anders

De routes voor het ophalen van oud papier door SV Vitesse ’08 in Gennep-Zuid, Gennep-Noord en de Ottersumseweg zijn gewijzigd. Het oud papier in Gennep-Zuid wordt vrijdag 12 maart ingezameld en het oud papier op de Stiemensweg op zaterdag 13 maart. Meer informatie op Gennep.News.

De routes voor het ophalen van oud papier door SV Vitesse ’08 in Gennep-Zuid, Gennep-Noord en de Ottersumseweg zijn gewijzigd. Agelopen weekend werd het oud papier ingezameld in Gennep-Noord: vrijdag 19 februari in het Voorhoevepark en de Maasstad, zaterdag 20 februari bij Albert Heijn en de Vogelwijk.

 

 

Het oud papier in Gennep-Zuid wordt vrijdag 12 maart ingezameld en het oud papier op de Stiemensweg op zaterdag 13 maart.

 

 

Wegbrengen

 

 

Wil je snel van je oud papier af? Wegbrengen kan ook: Tegenover het milieustation in Heijen staan containers, de openingstijden zijn van 09.00 tot 18.00 uur (behalve op zondag). De containers aan de Zwarteweg bij de sportvelden in Milsbeek zijn altijd open.

 

 

Nee-Nee

 

 

Ben je ook klaar met je hoeveelheid oud papier? Je kunt brievenbusstickers bestellen via neeneeneeja.nl, maar bij de gemeente zijn ze gratis! Naast het feit dat het je veel rommel bespaart, is het ook nog eens goed voor het milieu!

 

 

Kijk voor meer informatie over de nieuwe routes op gennep.nl/oudpapier (klik!).

 

 

Verwant

Gennep

Het is belangrijk om afval op de juiste manier aan te bieden voor inzameling, niet alleen om ervoor te zorgen dat het afval op...

Gennep

De klachten die binnenkomen over het niet ophalen van het oud papier in Gennep-Zuid worden door de gemeente serieus genomen. Dat laat een woordvoerder...

Corona

De komende weken vindt er geen papierinzameling plaats. Dat geldt in ieder geval tot en met 6 april 2020. De komende weken vindt er...