Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Over Rood

Dat de coronacrisis grote gevolgen heeft staat vast en dat geldt ook voor veel ondernemers. Gelukkig zijn veel ondernemers creatief en komen ze goed de crisis door. De toestroom van ondernemers-in-nood naar organisaties als bijvoorbeeld Over Rood stijgt toch gestaag, aldus Boris Wielinga, Operationeel Directeur van Over Rood.

 

 

Over Rood is een landelijke vereniging die ondernemers met financiële problemen begeleidt en ondersteunt. De ervaren vrijwilligers van Over Rood begeleiden ondernemers bij het starten van een bedrijf, onvoldoende inkomsten, betalingsachterstanden, schulden, administratieve achterstanden en bij bedrijfsbeëindiging of, als het kan, doorstart.

 

 

Trajectmanager

 

 

Op dit moment ziet Boris Wielinga een flinke toename van ondernemers die zich melden bij Over Rood voor ondersteuning. Dat zorgt er ook voor dat er dringend behoefte is aan extra vrijwilligers die bij Over Rood ingezet worden als trajectmanager. Wat doe je als trajectmanager?

 

 

Als trajectmanager van Over Rood maak jij het verschil voor iemand en help je ondernemers weer in hun kracht te komen. Je begeleidt ondernemers in het doorlopen van een traject binnen Over Rood.

 

 

De doelstelling van ieder traject is dat de cliënt zélf aan de slag kan om zijn problemen op te lossen en te werken aan weer een financieel gezonde toekomst. Als trajectmanager deel je jouw kennis en ervaring met de cliënt en help je hem structuur en overzicht te krijgen. Je helpt om lastige keuzes te maken en fungeert als deskundige sparringpartner. Over Rood hiervoor extra mensen met bij voorkeur aantoonbare ervaring of bekendheid met het klappen van de zweep bij het voeren van een eigen onderneming.

 

 

Als trajectmanager bij Over Rood begeleid je gemiddeld 2 tot 5 cliënten per jaar met een tijdsbesteding van minimaal 4 uur per week. Het betreft een onbetaalde functie maar de onkosten worden wel ruimschoots vergoed. Er is een intensieve begeleiding vanuit de vestiging en er zijn diverse interne opleidingen en kennisbijeenkomsten.

 

 

Dus als jij je kennis en ervaring graag wil inzetten om de wereld voor iemand anders weer een stuk mooier te maken zoekt Over Rood jou.

 

 

Verzoek om meer informatie of solliciteren kan via service@overrood.nl of bekijk de website (Klik!).

 

 

Foto: Bas van Spankeren

 

 

Reacties