Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Paint Brunch in ’t Hökske

Zes lokale kunstenaars exposeren op zondag 22 oktober in Gennep bij ‘Paint Brunch’, een tentoonstelling met gratis toegang en een culinaire brunch. De expositie vindt plaats in MFA ’t Hökske en biedt kunstliefhebbers de kans om te genieten van schilderijen en lekker eten tussen 11.00 en 17.00 uur.

Op zondag 22 oktober 2023, tussen 11.00 en 17.00 uur, verwelkomt ’t Hökske in Gennep je voor een unieke ervaring: Paint Brunch. Deze speciale tentoonstelling wordt mogelijk gemaakt door zes lokale kunstenaars die al jaren samen schilderen, en het is iets dat je niet wilt missen.

 

Deze getalenteerde dames – Truus Seele, Wilma Wolters, Els Camps, Maria Weijers, Tonnie Rutten, en Mariette Ariaans – hebben hun passie voor schilderen ontwikkeld onder begeleiding van de geliefde docent John Zeiner. Ze begonnen hun reis bij De Meander en gingen later verder bij Eght Gennep. Na het overlijden van John besloten ze samen door te gaan.

 

 

Eerder konden ze hun creativiteit delen onder de vleugels van Eght Gennep, maar door de pandemie zochten ze een nieuwe plek om te schilderen. Deze vonden ze in de kelder van ’t Hökske, waar ze met open armen werden ontvangen en hun kunst konden voortzetten.

 

 

De Paint Brunch-tentoonstelling belooft niet alleen prachtige kunstwerken, maar ook heerlijk eten. Vanaf 14.00 uur kun je genieten van een uitgebreide brunch te midden van de kunst. De brunch omvat tien warme en vier koude gerechten, diverse sauzen, stokbrood, en een verrassend dessert: gebakken ijs met warme kersen en slagroom.

 

 

De kosten bedragen slechts € 15,- per persoon. Je kunt je aanmelden via WhatsApp op het nummer 06 47057497, en dit kan zelfs tot de dag voor de expositie. Je bent ook van harte welkom om de kunst te bewonderen en te genieten van een kopje koffie, zonder kosten voor de toegang.

 

 

Dus, of je nu van kunst houdt of gewoon op zoek bent naar een gezellige zondagmiddag met lekker eten en interessante creaties, kom langs en doe mee! Voor meer informatie kun je mailen naar hokske@gmail.com of bellen naar 06 47057497.

 

Het wordt een dag vol kunst en genot waar je van zult genieten.

 

Verwant

Milsbeek

Brent, Sanne, en een vriendinnetje uit Milsbeek creëerden een openluchtstenenmuseum, waarbij ze nieuwsgierigen betoverden met diverse steensoorten, waaronder een bijzondere Franse steen. Een deel...

Gemeente Gennep

In Gennep werden het afgelopen jaar 54,1 bestuurders per 10.000 inwoners van 15 jaar en ouder beboet voor rijden onder invloed, waarmee de gemeente...

Ganapja

Op 30 december ontving het bestuur van Genneps Gewiekste de Ganapja, een gemeentelijke onderscheiding, voor hun vierjarige toewijding aan het bloeiende evenement. Het beeldje,...

Gemeente Gennep

In en rondom Gennep lijkt de behoefte aan nieuw zorgpersoneel af te nemen, zo blijkt uit recente cijfers van het Centraal Bureau voor de...