Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Pak je stokjes erbij! Hier komt Sushi Gennep

De voorbereidingen van het gloednieuwe bezorgrestaurant aan de Zandstraat 8 in hartje Gennep zijn ondertussen in volle gang. Hier kun je straks sushi bestellen én afhalen om er thuis van te smullen. In het pand waar ooit Xieje floreerde zal per 1 mei Sushi Gennep te vinden zijn.

 

 

Xieje stopt

 

 

Aziatische keuken

 

 

De eigenaars zijn Kelly en Biao. Beide zijn in China geboren. Kelly woont al sinds haar tweede levensjaar in Nederland. Biao kwam op zijn achttiende naar Nederland. Biao deed zijn koksopleiding en werkt sindsdien als gespecialiseerd kok Aziatische keuken. Ze vinden nu de tijd rijp om samen een nieuw avontuur aan te gaan. Kelly:

 

 

Wij gaan voor kwaliteit en versheid van de producten.

 

 

 

 

Ze willen zorgvuldig de nieuwe HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) regels volgen waaronder kritisch kijken naar de kwaliteit van de geleverde producten door de leverancier. Biao:

 

 

En een sushigerecht waar de naam Gennep aan verbonden gaat worden!

 

 

 

 

Personeel

 

 

Maar eerst gaan ze het pand inrichten en alle nodige voorbereidingen treffen. Kelly en Biao zijn nog op zoek naar geschikte bezorgers die in het bezit zijn van een rijbewijs, en de omgeving goed kennen. De gerechten moeten efficiënt en snel bij de klant aan komen.

 

 

Geschikte kandidaten voor de vacature mogen zich melden via info@sushigennep.nl.

 

 

Reacties