Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Paul Cherryseed

Gennep

Paul Cherryseed 10 jaar troubadour

Paul Cherryseed uit Gennep is al tien jaar onderweg als troubadour. Sinds juli 2011 plant hij al muzikale zaadjes met vers nieuws vanuit de hemel. Op 3 september 2021 verschijnt Let Peace Roll On Like A River. De video gaat 4 september pas in première, maar is al vanaf maandag te zien bij GennepNews op TVL TV.

Paul Cherryseed uit Gennep is al tien jaar onderweg als troubadour. Sinds juli 2011 plant hij muzikale zaadjes met vers nieuws vanuit de hemel. De troubadour speelt op straat, in parken, gevangenissen, kerken, huiskamers, op festivals en in verpleeghuizen.

 

 

In het eerste decennium van zijn leven als zanger en liedschrijver bracht Paul een EP en drie albums uit: The Desert, The Dew & The Dawn (2013), The Story of Saint Anonymous (2016) en het Braziliaans folkpop-achtige Fishlove (2019).

 

 

Jubileumsingle

 

 

Op 3 september 2021 verschijnt Let Peace Roll On Like A River. Voor de video van deze jubileumsingle keert de troubadour terug naar zijn roots, Gennep. Paul:

 

 

Ik deel mijn boodschap, die nog steeds actueel is vandaag, in het stadje waar ik ben opgegroeid.

 

 

De video gaat 4 september pas in première, maar is al vanaf maandag te zien bij GennepNews op TVL TV.

 

 

 

 

De single is het begin van het jubileumfeest 10 jaar troubadour. Er volgen bijzondere activiteiten, waaronder een aantal verrassingsconcerten in september en oktober als onderdeel van de Cherritytour en twee bijzondere theatershows.

 

 

#GennepGehoord

 

 

Onze gemeente telt veel muzikanten. Denk maar eens aan Charl Delemarre, Smitje en Dunter Flinn! In de afspeellijst #GennepGehoord vind je muzikale toppers die een band hebben met de gemeente Gennep. Staat jouw muziek wél op Spotify maar nog niet in de lijst? We horen graag van je, dus laat het ons weten via redactie@Gennep.News!

 

 

 

 

Verwant

Carnaval

GennepNews bereidt zich voor op Vastelaovend, wat betekent dat ze na weken van voorbereiding hard werken om ervoor te zorgen dat thuisblijvers de festiviteiten...

Carnaval

In de gemeente Gennep is carnaval meer dan alleen overmatig alcoholgebruik en platte liedjes. Het is een tijd waarin traditie en vreugde hand in...

Gennep

Als je de gemeente Gennep op Facebook wilt taggen, let er dan op dat je het officiële account van de gemeente gebruikt: "Gemeente Gennep"....

Gennep

Voor het eerst sinds de coronapandemie kon het jaar in Gennep weer fris worden begonnen met een nieuwjaarsduik. De Niersjaarsduik, zoals de duik hier...