Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Pechvogels behalen alsnog certificaat

Voor 12 leerlingen van Elzendaalcollege stond vanmorgen een smakelijke tompouce klaar. Deze pechvogels moesten een deel van hun Anglia examen opnieuw maken, omdat bij postbedrijf PostNL in juni vorig jaar tien dozen vol toetsen van het Engelstalige opleidingsinstituut Anglia uit Roosendaal was kwijtgeraakt.

 

 

Normaal gesproken reiken we de certificaten in oktober uit. We konden toen 19 leerlingen een certificaat overhandigen waarvan het examen terecht was, maar voor 12 leerlingen zat er helaas niets anders op dan een deel van het examen opnieuw te maken. Gelukkig zijn alle leerlingen geslaagd en kunnen we het nu eindelijk feestelijk afsluiten.

 

 

Vertelt Danny van Vliet, docent Anglia. Op het Elzendaalcollege wordt, naast de normale lessen Engels, extra Engelstalig onderwijs aangeboden in de vorm van Anglia. De te behalen certificaten geven het niveau Engels van de leerling aan. Deze niveaus zijn wereldwijd vastgelegd en bieden de leerlingen veel mogelijkheden voor de toekomst, bijvoorbeeld bij een vervolgopleiding in binnen- of buitenland.

 

 

 

 

Reacties