Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Pour Femmes Gennep Cindy Valks
Pour Femmes Gennep Cindy Valks

Gennep

Pour Femmes opent deuren

Cindy Valks opende haar eigen damesschoenenzaak Pour Femmes in Gennep, met een assortiment van gerenommeerde merken. De opening werd gevierd met veel enthousiasme en dankbaarheid van Cindy voor de steun van familie, vrienden en klanten.

Het was feest in Gennep afgelopen weekend toen Cindy Valks haar langverwachte droom werkelijkheid zag worden. Op Zandstraat 43 opende ze haar eigen damesschoenenzaak, genaamd Pour Femmes.

 

Met veel trots en enthousiasme verwelkomde Cindy haar eerste klanten, vrienden en familie tijdens een spectaculaire opening.

 

Cindy, een bekend gezicht in de schoenenwereld met meer dan 30 jaar ervaring, heeft altijd al een passie gehad voor het vinden van de perfecte schoen voor haar klanten.

 

“Iedereen die comfortabele schoenen zoekt en er toch leuk uit wil zien kan bij ons terecht.”

 

De winkel, gevestigd in het centrum van Gennep, wordt geprezen om zijn veelzijdige aanbod en gezellige sfeer. Met een assortiment samengesteld uit gerenommeerde merken zoals Gabor, Tamaris, Xsensible en Piedi Nudi, belooft Pour Femmes dé bestemming te zijn voor de nieuwste, mooiste en meest comfortabele schoenen.

 

Cindy’s reactie op de overweldigende opening spreekt boekdelen:

 

“Wat een geweldig weekend heb ik gehad! Afgelopen vrijdag was de opening een groot succes, met lieve familie, vrienden en natuurlijk de eerste klanten die langskwamen om de winkel te bekijken! Zaterdag was niet anders, met weer veel bekende gezichten!”

 

 

Pour Femmes lijkt een veelbelovende toevoeging te zijn aan het winkellandschap van Gennep, en met Cindy’s passie en toewijding belooft het een plek te worden waar klanten niet alleen schoenen vinden, maar ook een warm welkom ervaren.

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...