Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Prinsenbal C.C. voor 50+ de Waggelaars

Maandag 16 januari prinsenbal, wie wordt de nieuwe prins 2017. Aanvang prinsenbal is om 19.22 uur en de zaal is open vanaf 18.45 uur. Prinsenbal wordt gehouden in de feestzaal Pica Mare/4Events.

 

 

Naast het aftreden van Prins Michiel d‘n 1e en het uitkomen van de Prins 2017 zullen dansgardes van Bombakkes en Tanzgarde Kranenburg optreden en diverse artiesten o.a. de Toddezèk, Altied en Noeit te laat, duo Vreemd en de Veldwachters de avond opluisteren. Al met al beloofd het weer een spetterende avond te worden zoals dat alleen bij de Waggelaars kan.

 

 

Zoals gebruikelijk is de entree gratis voor deze gezellige en bij velen populaire avond. Voor het Prinsenbal kunnen ouderen onder ons, is er vervoer beschikbaar, neem hiervoor contact op met Willy Arts, tel: 0485-511644. Voor meer informatie: www.waggelaars.nl

 

 

Receptie

 

 

Zaterdag 4 februari, receptie Prins 2017 in feestzaal Pica Mare/4Events. Aanvang receptie is om 18.11 uur. Op deze avond kan men het prinselijk paar feliciteren. Na afloop van de receptie gezellige samen zijn met muziek.

 

 

Residentieavond

 

 

Vrijdag 24 februari (daags voor de Mèrtzitting), residentieavond in de Dragonder aan de Spoorstraat. Een gezellige carnavalsavond met diverse lokale artiesten en uit de directe omgeving. De avond begint om 20.30 uur, entree is zoals altijd gratis. Kom op tijd want vol is vol.

 

 

Reacties