Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Projectkoor Con Colore start met Project Winter

Op dinsdag 26 september start projectkoor Con Colore met de repetities voor een aantal uitvoeringen in december. Op deze avond houden we een inloopavond zodat u kunt komen kijken, luisteren of meezingen om kennis te maken met de koorleden van Con Colore en met onze liederen.

 

 

Er staan een drietal optredens gepland tijdens dit project. Op zaterdag 9 december a.s. zullen wij een optreden verzorgen met sfeervolle kers- en adventsliederen tijdens de kerstmarkt op Graefenthal en Duitsland. Zondag 17 december verzorgen we een eigen concert in de Protestante Kerk in Gennep op de Markt. Het project wordt afgesloten op dinsdag 19 december op Norbertushof. Om 20.00 uur zal het koor dan in het Atrium kerstliederen zingen van het koor zelf maar ook met de bewoners van Norbertushof. Kortom heel gevarieerde optredens.

 

 

Omdat Con Colore een projectkoor is het mogelijk om bij elk project aan te sluiten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen van jong tot oud. Als u nu opgeeft om mee te gaan zingen dan is dat voor dit project van september tot en met december 2017. In het voorjaar zal Con Colore dan weer een nieuw project starten waarop u dan weer kunt inschrijven. Dus u bent niet verplicht één jaar lid te blijven maar alleen gedurende het project Winter in dit geval dus 3 maanden.

 

 

Con Colore

 

 

Con Colore is een zanggroep die is ontstaan uit de Gennepse Revue van 2011. Een groep enthousiastelingen wilde na die zeer geslaagde Revue graag door met het zangkoor en al gauw werd er een doorstart gemaakt:

 

 

Con Colore was geboren!

 

 

Om zich te onderscheiden van al bestaande koren werd besloten om alleen a capella te zingen en om dat te doen op projectbasis, d.w.z. dat het koor er naar streeft om minimaal twee projecten per jaar uit te voeren waarbij iedereen die daar aan mee wil doen zich per project kan inschrijven.

 

 

Het koor breed georienteerd en laat zich niet gemakkelijk in een hokje stoppen. Het repertoire is heel afwisselend en zoals de naam van de groep, Con Colore, al aangeeft ook heel kleurrijk. Liederen van Leonard Cohen en Paul Simon worden afgewisseld met muziek van Lorenz Maierhofer en Nicola Piovani. In de kerstperiode zingen wij sfeervolle liederen passend in de advents- en kersttijd in meerdere talen en altijd a capella.

 

 

Plezier, sociale omgang en kwaliteit zijn de kernbegrippen, waarbij het streven blijft om na ieder project de lat weer een stukje hoger te leggen. Het koor staat onder de bezielende leiding van Harm Vullings. We repeteren wekelijks op dinsdag bij 4Events in Buurthuis van Ons, Norbertplein 3 in Gennep, waarbij iedereen welkom is om een keertje te komen luisteren.

 

 

Zingt u mee ? Kom naar onze inloopavond !

 

 

Voor meer info kunt u contact opnemen met:
Gerda Peters, hpeters@hetnet.nl tel. 0485- 517846.
Ad Janssen, adenwilleke@kpnmail.nl tel. 0485- 325912.

 

 

Verwant

Gennep

Dit jaar zorgde een GPS-blunder van Sinterklaas in Gennep voor een verrassende intocht bij 4Events in plaats van het gebruikelijke stadhuis. De BIZ-invloed en...

Gennep

Genneps Vocaal Ensemble nodigt zangers uit voor projectzang, zonder permanente verplichtingen. Het ensemble bereidt zich voor op een groots concert op 12 mei 2024,...

Ottersum

Zangvereniging Caecilia uit Ottersum geeft op 24 september om 14 uur een concert in de kapel van het klooster Sint Agatha, met een gevarieerd...

Ottersum

De afgelopen dagen beleefde Ottersum een spectaculaire gebeurtenis met de tweede editie van het spetterende Flootersòm-evenement, dat bewoners van alle leeftijden samenbracht in een...