Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Revue Gennep speelt quitte

Een half jaar na de uitvoering van de sprankelende musical Carrousel van Revue Gennep is duidelijk dat de opbrengsten kostendekkend waren. Dat betekent dat de stichting géén beroep hoeft te doen op de garantiesubsidie van de gemeente Gennep.

 

 

Het leek er vlak na de uitvoeringen op dat de Revue voor de eerste keer aanspraak op de subsidie moest maken. Ondanks het feit dat er ook deze vierde editie weer creatief met middelen was omgegaan om de kosten zo laag mogelijk te houden, hield de organisatie er rekening mee dat de gemeente bij moest springen. Dat dit uiteindelijk niet hoeft, is te danken aan late toezeggingen van fondsen en subsidies voor deze grootse amateurmusical van Nederland.

 

 

De gemeente Gennep heeft in een brief haar waardering uitgesproken voor de prestatie die neergezet is en de inspanningen die het bestuur geleverd heeft om zoveel mogelijk inkomsten zelf te genereren. Revue Gennep ontving na de première eerder al de waardering van de Gennepse gemeente in de vorm van de onderscheiding De Ganapja.

 

 

We zijn opgelucht dat er geen gebruik hoeft te maken van de garantiesubsidie en zijn nu alweer bezig met de volgende stap: onze aanmelding voor de Amateur Musical Awards. Eens kijken of er landelijk net zoveel waardering geoogst kan worden als in november lokaal gebeurd is!

 

 

Reacties