Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Revue Gennep gestaakt vanwege extreme hitte

Gennep

Revue gestaakt vanwege extreme hitte

Het bestuur van Stichting Revue Gennep heeft vandaag, na zorgvuldig overleg met de brandweer, besloten om de voorstelling vanwege de extreme weersomstandigheden te staken. Ondanks de inspanningen om de hitte te vermijden, werd één bezoeker onwel door de hoge temperaturen.

 

Dankzij de snelle reactie van de aanwezige brandweer kon er snel eerste hulp worden verleend. De voorstelling, die gisteren al vervroegd was van 16.00 uur naar 10.00 uur om de ergste warmte voor te zijn, vond dit jaar voor het eerst plaats in het buitentheater, op de parkeerplaats bij Pica Mare.

 

Bij het betreden van de locatie werd extra water uitgedeeld aan het publiek. Desondanks werd tijdens de pauze de moeilijke beslissing genomen om de voorstelling definitief te staken.

 

De cast en crew verzamelden zich op het grote toneel, waar ze het publiek mededeelden dat de voorstelling niet kon worden voortgezet. Het publiek reageerde begripvol en beloonde de beslissing met een luid en lang applaus.

 

Brand Meester!

 

De jubileumvoorstelling met de titel Brand Meester! markeerde het 100-jarig bestaan van de Revue in Gennep. Met de inzet van maar liefst 150 vrijwilligers, zowel voor als achter de schermen, werd er met veel passie en energie gewerkt aan dit bijzondere evenement. Op vrijdag- en zaterdagavond werden al twee succesvolle voorstellingen opgevoerd.

 

Revue Gennep wil graag alle vrijwilligers, partners, sponsors en vooral het publiek bedanken voor hun betrokkenheid en steun. Ondanks de teleurstelling van het moeten staken van de voorstelling, kijkt de organisatie terug op een succesvol jubileumweekend en is zij trots op de inzet en toewijding van alle betrokkenen.

 

“Vol vuur en vol energie hebben zij allemaal gewerkt aan de fantastische jubileumvoorstelling: Brand Meester!”

 

 

Verwant

Gennep

In Gennep is Kluspunt Gennep geopend, een dienstverleningsinitiatief in MFC De Goede Herder, ondersteund door vrijwilligers en bedoeld om inwoners te helpen met klussen...

Column

In de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News wordt kritiek geuit op schijnparticipatie bij de herinrichting van het sportpark De Groes in Gennep. De...

Gennep

Gisteren vond een intense Cluster oefendag plaats in Gennep, waar diverse brandweerkorpsen samenwerkten onder de verzengende zon om hun vaardigheden te verbeteren.

Carnaval

Regisseur Teun Rutten brengt de magie van Vastelaovend tot leven in zijn aankomende documentaire 't Zal d'r altied blie.ve krölle, die in november in...