Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Revue Gennep

Gennep

Revue heet ‘Brandmeester’

De nieuwe Gennepse Revue heet ‘Brandmeester’. Dat heeft regisseur Anneke Schröder bekend gemaakt tijdens een ontmoeting met het productieteam vrijdagavond in Pica Mare. Kijk voor meer informatie op Gennep.News/revue.

De nieuwe Gennepse Revue heet ‘Brandmeester’. Dat heeft regisseur Anneke Schröder bekend gemaakt tijdens een ontmoeting met het productieteam vrijdagavond in Pica Mare.

 

 

Het productieteam van de Revue, met Jack Knops, Steven Gerrits, Arno Marinussen, Harmen Vullings, Nikki en Dafne Noij en Ellen Michels, heeft kennisgemaakt met de schrijvers, het bestuur, het nieuwe bestuurslid Anouk Rutten en met de regisseur. Jolanda van Vegten was door omstandigheden niet aanwezig.

 

 

Speerpunten

 

 

Tijdens een duik in de bijna 100-jarige geschiedenis van Revue Gennep benoemde voorzitter Magiel Hagemans eerst de speerpunten uit de visie (klik!).

 

 

Revue

 

 

Brandmeester

 

 

Na een leuke voorstelronde, vertelde Linda Salden, Maarten Daniëls en Twan Maassen van het schrijverscollectief over hun enerverende proces van de afgelopen twee jaar. Met afbeeldingen van de typische jaren 80 permanentjes, brillen en kleding, aangevuld met de bekende melodieën van de Dolly Dots, Toontje Lager en vele nummers over ‘fire’ bracht regisseur Anneke het team in een aanstekelijke sfeer.

 

 

Ben jij ook benieuwd wat we gaan doen? Zet dan alvast zaterdag 25 september 2021 in je agenda. Om 13.30 uur is de kick-off bij 4Events. De uiteindelijke voorstellingen van Brandmeester zijn op 9, 10 en 11 juni 2023.

 

 

 

 

Verwant

Gennep

Op 21 december verlicht de Kaarsjesavond de historische Markt in Gennep met betoverend kaarslicht, een jaarlijkse traditie die warmte en verbondenheid uitstraalt. Meer informatie...

Heijen

Op 26 oktober 2023 schittert Néj Hèys, een 8-koppig mannenkoor uit Heijen, op het podium in Sint Anthonis. Mis deze avond vol muzikale verrassingen...

Gennep

Elke week, op zondag vanaf 21.00 uur, presenteert GennepNews een gloednieuw deel van de Gennepse revue Brand Meester. Op 9, 10 en 11 juni...

Gennep

Elke week, op zondag vanaf 21.00 uur, presenteert GennepNews een gloednieuw deel van de Gennepse revue Brand Meester. Op 9, 10 en 11 juni...