Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Eet je mee? Wijkcentrum Van Ons Gennep-Zuid
Eet je mee Wijkcentrum Van Ons Gennep-Zuid

Gennep

Samen eten, samen zijn: Eet je mee?

In Gennep-Zuid biedt Eet je mee? maandelijks een driegangendiner aan in Wijkcentrum Van Ons, waar mensen samenkomen voor slechts €8 per persoon. Geleid door Wijkverbinder Fonni Klosters, bevordert het initiatief inclusiviteit, waardoor het een waardevolle ontmoetingsplek is.

In Gennep-Zuid bevindt zich een bijzonder initiatief: Eet je mee? in Wijkcentrum Van Ons. Op de laatste woensdag van elke maand komen wijkgenoten samen om te genieten van een diner. Drie gangen bereid door Hapje en Plankje (catering Gennep). En dat tegen een zeer toegankelijke prijs van €8 per persoon.

 

“Het is geweldig om te zien hoe Eet je mee? een warme en gastvrije omgeving creëert waar mensen samenkomen, ongeacht hun achtergrond of levensomstandigheden,” zegt Fonni Klosters, de enthousiaste Wijkverbinder van Gennep-Zuid.

 

“Dit initiatief gaat niet alleen over het delen van een maaltijd, maar ook over het delen van verhalen, ervaringen en vriendschappen.”

 

Eet je mee?

 

Het idee achter Eet je mee? is eenvoudig maar krachtig. Mensen de gelegenheid bieden om samen te komen, te genieten van een gezonde maaltijd en nieuwe contacten te leggen. Alles in een ontspannen en informele setting.

 

Sinds de lancering een half jaar geleden heeft het initiatief een diverse groep deelnemers aangetrokken, wat de inclusiviteit ervan benadrukt. Het succes van Eet je mee? heeft zelfs geleid tot overwegingen voor uitbreiding. Dat toont aan hoezeer het idee gewaardeerd wordt binnen de gemeenschap.

 

“Het laat zien hoeveel we kunnen bereiken als we samenwerken en elkaar ondersteunen!”

 

Wijkraad Gennep-Zuid

 

Het initiatief komt voort uit de behoefte aan een laagdrempelige ontmoetingsplek nadat de mogelijkheid bij ’t Hökske is komen te vervallen. Wijkraad Gennep-Zuid heeft met Eet je mee? een waardevol alternatief gecreëerd, waar mensen nog steeds van harte welkom zijn om samen te komen en te genieten van goed eten en gezelschap.

 

Wijkraad Gennep-Zuid nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan Eet je mee? en de warmte en gezelligheid van deze bijzondere avonden te ervaren. Samen eten, samen zijn – dat is waar het om draait in Wijkcentrum Van Ons.

 

 

Voor meer informatie en om deel te nemen, neem contact op met Wijkraad Gennep-Zuid.

 

Verwant

Gennep

Op 15 mei 2024 opende wethouder Frank Pubben met buurtbewoners een nieuwe groene ontmoetingsplek bij Achter de Hoven in Gennep. Het project, uitgevoerd met...

Gennep

Gennep's jaarlijkse avondvierdaagse Wandelen tussen Maas en Niers vindt plaats van 11 tot 14 juni 2024. Routes van 5 en 10 km leiden wandelaars...

Gennep

Het fietspad op de Maasbrug tussen Gennep en Oeffelt verkeert in slechte staat, een zorgwekkende situatie voor scholieren die dagelijks passeren. Goof Teunissen heeft...

Gennep

IVN Maas en Niers op zoek naar nieuw bestuurslid, met een oproep voor natuurliefhebbers uit Bergen, Gennep, Mook en Middelaar. De organisatie biedt diverse...