Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Samenloop krijgt steun van Vitesse ’08

Deze week zijn er op de sportvelden van Vitesse ’08 in Gennep weer de jaarlijkse VSN Voetbaldagen, in de volksmond beter bekend als de Jako Voetbalweek. In de laatste week van de schoolvakantie organiseert Vitesse ’08, onder aanvoerderschap van Willie ten Haaf en John Peeters, deze voetbalweek voor de jeugd t/m 14 jaar uit de regio. Dit jaar alweer voor de 13e keer.

 

 

Jako Voetbalweek

 

 

Dat de voetbalweek een grandioos succes is blijkt wel uit het feit dat rond de jaarwisseling de inschrijving al moet sluiten want, vol is vol. Ruim 40 vrijwilligers zijn de hele week in touw om 215 jongens en meisjes, onder deskundige leiding, te laten genieten van een sportieve week voordat de school weer gaat beginnen. De week wordt op vrijdagmiddag 26 augustus om 13.30 uur afgesloten met een sponsordribbelloop van 1000 meter door alle deelnemers.

 

 

Samenloop voor Hoop

 

 

De opbrengst van die actie komt ten goede aan de Samenloop voor Hoop 2018 in Gennep. Het overhandigen van de cheque met daarop het eindresultaat van de sponsorloop zal ook die middag plaatsvinden. De sluitingsceremonie is voor de tribune op het hoofdveld dus mogelijkheden om onze jeugdige sportievelingen aan te moedigen zijn er voldoende. Iedereen is van harte welkom.

 

 

(Bron: Samenloop voor Hoop Gennep, archieffoto Frank Weren)

 

 

Reacties