Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Schaakvereniging Gennep

Gennep

Schakers weer aan zet

Schaakvereniging Gennep begint het nieuwe seizoen met een reeks activiteiten, waaronder een jaarvergadering, snelschaakkampioenschap en interne competitie. Nieuwe en ervaren schakers zijn welkom voor plezier en uitdaging op het schaakbord.

Het schaakseizoen in Gennep begint weer, en de Schaakvereniging Gennep heeft een scala aan activiteiten om schaakliefhebbers te bekoren.

 

Of je nu een doorgewinterde schaker bent of net begint, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze schaakfestiviteiten!

 

Het seizoen begint met de jaarvergadering op 7 september, gevolgd door het snelschaakkampioenschap op 14 september. Verwacht hierbij snel vuurwerk op het schaakbord!

 

Op 21 september gaat de interne competitie van start, waarbij de titelverdediger, Ton Thijssen, zijn kampioenschap zal verdedigen.

 

De schaakvereniging hoopt dit jaar opnieuw nieuwe leden te verwelkomen. Of je nu een schaaknovice bent of een ervaren rot, iedereen kan meedoen.

 

Het is een geweldige kans om offline te schaken en nieuwe vrienden te maken. Pas op voor die listige pionnen die altijd voor verrassingen zorgen!

 

Later in het seizoen staat een rapidtoernooi op het programma, wat zorgt voor snelle en intense partijen.

 

De schaakavonden vinden plaats in MFC De Goede Herder aan het Europaplein in Gennep, elke donderdag om 20.15 uur.

 

Wil je meer informatie of de sfeer proeven? Bezoek de website schaakvereniginggennep.nl.

 

Het nieuwe schaakseizoen belooft veel plezier en uitdaging op het bord, dus doe mee en zet mat met schaakvereniging Gennep!

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Gennep

In 1973 opende 't Trefcentrum in Gennep, een jongerencentrum dat vrijheid en vernieuwing omarmde. In 2023 organiseren voormalige bezoekers een reünie om de herinneringen...

Gemeente Gennep

Gennep overweegt tennisbanen af te stoten vanwege een overschot van 25%, waarbij samenvoeging van verenigingen wordt besproken. Gemeente wil geen nieuwe investeringen zonder optimale...

Gennep

In Gennep is Kluspunt Gennep geopend, een dienstverleningsinitiatief in MFC De Goede Herder, ondersteund door vrijwilligers en bedoeld om inwoners te helpen met klussen...