Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Aandacht voor initiatief ‘t Hökske tijdens Kerstconcert St. Caecilia

Na een geslaagd concert met het reünie orkest Limburgse Jagers is de harmonie gestart met de voorbereidingen voor het traditionele kerstconcert. Het wordt een concert helemaal in de kerstsfeer met mooie kerstmuziek, maar ook met verassende wendingen. Stonden afgelopen jaar de houtblazers in de schijnwerpers, dit jaar zullen dat een aantal koperensembles zijn.

 

 

Het concert vindt dit jaar plaats in een sfeervol aangeklede zaal van gemeenschapshuis De Uitkomst op vrijdag 22 december. De gasten worden welkom geheten door de blokfluitleerlingen van de harmonie en het concert zal geopend worden door het leerlingenorkest, waarna het harmonieorkest het concert zal voortzetten. Het harmonie-orkest en de het leerlingenorkest zullen ook samen spelen.

 

 

‘t Hökske

 

 

Ook dit jaar wordt er aandacht geschonken aan een goed doel tijdens het kerstconcert. De beheerder van het wijkgebouw ‘t Hökske in Gennep heeft met enkele andere enthousiastelingen het initiatief genomen inwoners van onze gemeente voor wie het aanzitten aan een gezellig kerstdiner niet vanzelfsprekend is, op eerste of tweede kerstdag een feestelijk bereide maaltijd aan te bieden in het dan in kerstsfeer versierde wijkgebouw.

 

 

De leerlingencommissie van de harmonie wil graag dit voornemen steunen door tijdens ons kerstconcert hiervoor aandacht te vragen. Van de mensen die bij het initiatief betrokken zijn zal iemand tijdens het concert een korte inleiding verzorgen.

 

 

Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur en is een mooi begin voor de komende kerstdagen.

 

 

Reacties