Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Hij komt, hij komt: Sinterklaas in Gennep

Op zondag 19 november is het eindelijk zover: dan arriveert de Sint in Gennep. Natuurlijk is de kindervriend ook dit jaar niet alleen. Met zijn trouwe schimmel en een groot aantal Pieten hoopt Sinterklaas om 13.00 uur op de Markt welkom geheten te worden door alle lieve kinderen van gemeente Gennep.

 

 

Welkom in Gennep, Sinterklaas!

 

 

Wanneer de Sint aankomt wordt hij, voor het 400-jarige stadhuis, plechtig ontvangen door zijn vriend burgemeester Peter de Koning.

 

 

Sinterklaas in Gennep

 

 

Tortelduifpieten geven elkaar het ja-woord

 

 

Het prachtige Gennepse stadhuis staat ook bekend als trouwlocatie. Honderden bruidsparen hebben in de loop der jaren gekozen voor deze sinteressante locatie. Dat is de Pieten niet onopgemerkt gebleven. Twee tortelduifpieten maken daarom gebruik van de gelegenheid en geven elkaar het ja-woord op deze sfeervolle en bovenal romantische stek in hartje Gennep.

 

 

Alle lieve kinderen van de gemeente Gennep zijn welkom tijdens deze zoete plechtigheid.

 

 

Trouwfeest in Zaal Pica Mare

 

 

Na de officiële ceremonie en de verwelkoming loopt de Sint, samen met het kersverse bruidspaar en de rest van zijn gevolg, langs de terrassen van Hotel De Kroon, De Typhoon, Brasserie ’t Geveltje en De Stadsherberg in de richting van Zaal Pica Mare waar het trouwfeest zal plaatsvinden.

 

 

Sinterklaas in Gennep

 

 

Op het verlanglijstje van het gehuwde Pietenkoppel staat slechts de aanwezigheid van heel veel lieve kinderen. Maar het is natuurlijk leuk om een kleinigheidje mee te nemen, zodat de Pieten zelf ook eens een cadeautje krijgen.

 

 

Kom Sint welkom heten, de tortelduifpieten feliciteren, zing je longen uit je lijf en geniet van het snoepgoed dat de Pieten uitdelen!

 

 

Meer informatie op jngennep.nl.

 

 

Sinterklaas on tour door gemeente Gennep

 

 

Op zondag 19 november is het Trefpunt in Milsbeek om 13.30 uur open, de Sint zal omstreeks 14.15 uur arriveren.

 

 

Kinderen worden zondag 26 november om 13.45 uur bij De Uitkomst in Ven-Zelderheide verwacht, alwaar ze een leuke Sinterklaasmiddag te wachten staat. Om 15.30 uur worden de kinderen van 0 t/m 3 jaar bij Sinterklaas ontvangen. Er wordt gezamenlijk afgesloten om 16.00 uur. Voor de kinderen van groep 7 en 8 zijn er weer frietbonnen. Deze worden uitgedeeld op school.

 

 

Sinterklaas komt zondag 26 november om 14.00 uur met de boot aan op de kade bij Teunesen in Heijen, om vervolgens naar d’n Toomp te gaan waar het om 15.00 uur feest is.

 

 

Zondagmiddag 26 november gaat Sinterklaas Ottersum bezoeken. Om 14.00 uur heet de Sint alle kinderen verwelkomen op het schoolplein van basisschool De Brink. Daarna worden alle kinderen tot en met groep 5 uitgenodigd in zaal De Pub.

 

 

Reacties