Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sinterklaas in verwarring
Sinterklaas in verwarring

Gennep

Sinterklaas in verwarring

Sinterklaasintocht Gennep verstrikt in organisatorische verwarring: Sint en 4Events zijn onwetend over plannen. Onzekerheid dreigt de feestelijke traditie te overschaduwen. “Als ze een andere koers willen, dat kan altijd, maar op deze manier is het wel heel… bijzonder.” Meer informatie op Gennep.News!

Bij de intocht van Sinterklaas gaat natuurlijk altijd wel iets mis – vorig jaar was het mobieltje van de Sint om te kunnen navigeren naar 4Events zoek, en het jaar daarvoor moesten de Pieten eerst op zoek naar de cijfercodes van de fietsen die op slot stonden. Het hoort er allemaal bij. Maar nu lijkt het alsof de chaos is begonnen nog voordat de stoomboot überhaupt in zicht is!

 

Terwijl de voorbereidingen voor de jaarlijkse Sinterklaasintocht al vroeg in volle gang zijn, dreigt Sint de weg nu al kwijt te raken. De goedheiligman zelf en evenementenlocatie 4Events hebben laten weten dat zij totaal niet op de hoogte zijn van de plannen van de BIZ Centrum Gennep. Wat is hier aan de hand?

 

De enige echte Sinterklaas, die al jaren de harten van de kinderen in Gennep sneller doet kloppen, was compleet verbijsterd toen hij hoorde van de plannen.

 

“Als ze een andere koers willen, dat kan altijd, maar op deze manier is het wel heel… bijzonder.”

 

Zo liet de goedheiligman GennepNews weten vanuit Spanje. Hij heeft inmiddels zelf maar een mailtje naar BIZ gestuurd om opheldering te vragen. Vol verwachting klopt zijn hart terwijl hij wacht op een antwoord.

 

4Events

 

“Wij weten ook van niets!”

 

En alsof dat nog niet genoeg is, wist ook 4Events, de vaste locatie voor de intocht, van niets. Elk jaar organiseert 4Events samen met Sint en zijn Pieten een spetterende intocht, waarbij Jong Nederland in het verleden ook een belangrijke rol speelde. Maar dit jaar lijkt het allemaal anders te gaan.

 

Sinterklaasopschudding

 

Misschien moet BIZ Centrum Gennep snel een kopje koffie drinken met de Sint en 4Events. Wie weet, kunnen ze samen een oplossing vinden. En misschien kan dat beroemde boek van Sinterklaas dit jaar ook wat nieuwe afspraken bevatten! Of solliciteert BIZ Centrum Gennep dit jaar vroegtijdig naar een enkeltje Spanje in de zak?

 

Blijf vooral afstemmen op GennepNews voor de laatste updates van deze Sinterklaasopschudding. Wie weet, misschien komt het allemaal toch nog goed, en wordt het een intocht om nooit te vergeten!

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...