Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sjors Sportief en Creatief

Gennep

Sjors Sportief en Creatief weer van start

Sjors Sportief en Creatief bieden ook dit jaar weer interessante, inspirerende, maar vooral leuke naschoolse sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen tussen 4 en 13 jaar. Het activiteitenaanbod biedt kinderen de mogelijkheid om activiteiten te volgen op sportief en creatief gebied en zo hun talenten en interesses te ontdekken.

 

 

Sjorsboekje

 

 

Alle kinderen uit groep 1 tot en met 8 van de basisscholen in de gemeente Gennep ontvangen het nieuwe Sjorsboekje met daarin alle activiteiten. Vorige week reikte wethouder Jan Welles de eerste Sjorsboekjes persoonlijk uit aan leerlingen van BS De Ratel in Gennep. In dit boekje staan weer heel veel gave sportieve en creatieve activiteiten van Stichting Doejemee en lokale verenigingen en aanbieders. Kinderen kunnen bijvoorbeeld Minecraften in de gymzaal, op zoek gaan naar het geheim van Jack Sparrow, ponyrijden, meedoen met Taekwon-Do of een kijkje nemen bij de scouting.

 

 

https://www.facebook.com/gemeentegennep/posts/1693675500664087

 

 

Inschrijven voor activiteiten kan vanaf woensdag 11 oktober om 15:00 uur via sjorssportief.nl.

 

 

Nieuw: De Sjors Club

 

 

https://www.facebook.com/SjorsClub/posts/1440616379387834

 

 

Vanaf dit schooljaar is speciaal voor alle Sjors-fans De Sjors Club opgericht. De Sjors Club is een plek waar kinderen elkaar ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren. De kinderen zullen de inhoud van De Sjors Club bepalen, daarvoor wordt op verschillende manieren interactief met de kinderen aan de slag gegaan. Volg De Sjors Club op facebook.com/SjorsClub om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 

 

Verwant