Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Richard van de Meulenreek SnoepKado Gennep

Gennep

SnoepKado blijft in Gennep

Richard van de Meulenreek, eigenaar van SnoepKado, is opgelucht dat er eindelijk duidelijkheid is gekomen over de verhuizing van de winkel. Hij zegt: “Na zeer lange onzekerheid of wij van SnoepKado Gennep zouden verlaten is er vandaag zekerheid gekomen!” Waar je SnoepKado straks kunt vinden lees je op Gennep.News.

Richard van de Meulenreek, eigenaar van SnoepKado, is opgelucht dat er eindelijk duidelijkheid is gekomen over de verhuizing van de winkel. Hij zegt: “Na zeer lange onzekerheid of wij van SnoepKado Gennep zouden verlaten of in Gennep blijven is er vandaag zekerheid gekomen doormiddel van een handtekening te zetten!”

 

Hij legt uit dat de verhuizing noodzakelijk is vanwege de veranderingen in de Clarenshof en dat het bedrijf tot uiterlijk 31 mei de tijd heeft om te vertrekken. Van de Meulenreek zegt:

 

“Er is werkelijk met man en macht gezocht naar een vervangende locatie, maar zoals je waarschijnlijk wel weet staat er op dit moment in Gennep eigenlijk niks leeg.”

 

Gelukkig is er op de valreep een oplossing gevonden! SnoepKado zal vanaf 15 mei verhuizen naar twee nieuwe locaties in de stad. Een winkel zal worden gevestigd op Wilhelminaplein 5, in het voormalige pand van Deli Aroma, waar klanten alle soorten zoetwaren, cadeauartikelen en feestartikelen kunnen vinden. Daarnaast biedt deze nieuwe locatie bonbons en chocolade.

 

Tweede vestiging

 

Een tweede vestiging van SnoepKado opent op dezelfde datum in winkelcentrum Duivenakker, in het oude pand van Arts Bakkers, tegenover de ingang van de Jumbo. Naast het complete ijsassortiment zullen klanten hier ook kunnen genieten van een uitgebreide selectie van chocolade en bonbons.

 

Tot 13 mei blijft de huidige winkel van SnoepKado op Zandstraat 9 geopend voor klanten die willen profiteren van het grootste assortiment snoepgoed in Gennep en omgeving, inclusief speciale producten voor Pasen.

 

SnoepKado

 

SnoepKado staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van meer dan 2300 soorten snoepgoed, waaronder 300 soorten schepsnoep en 30 verschillende soorten bonbons, allemaal van A-merken. Het bedrijf staat voor gezelligheid, luchtigheid en tevreden klanten, en hecht veel belang aan kwaliteit en klantenservice. Richard is trots op zijn klantgerichte aanpak en de persoonlijke aandacht die hij zijn klanten geeft.

 

In de zomer kunnen klanten bij SnoepKado genieten van vers getapt ijs, milkshakes in 17 smaken, slush puppies en ijskoffie. En in de winter komt de geur van versgebakken stroopwafels je tegemoet. Feest- en cadeauartikelen maken het assortiment compleet.

 

Foto: Deborah

 

Verwant

Gennep

Vanmiddag vond de prijsuitreiking plaats van de Ooievaars-Tekenwedstrijd, georganiseerd door Tourist Info Gennep. Het evenement trok een grote groep enthousiaste kinderen, ouders en grootouders....

Gennep

Van 17 juli tot en met 29 juli wordt het jaarlijkse Internationale Euregio Rijn-Waal Studentenmuziekfestival gehouden in het pittoreske Gennep. Op verschillende bijzondere locaties...

Gennep

In Gennep hebben ze iets speciaals: een bruisende gemeenschap van roeken. Onlangs vond er een bijeenkomst plaats georganiseerd door de gemeente Gennep om het...

Column

In Gennep waait een financiƫle storm die even logisch is als een naaktkat met een bontjas. De gemeente beweert, met een grijns die breder...