Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

sinterklaascadeaus

Gennep

‘Een speciaal gebaar’ voor de kinderen van de verborgen armoede

Stichting ‘Een speciaal gebaar’ is actief binnen de regio Gennep, Cuijk, Boxmeer en Wijchen om met haar acties de kinderen van de verborgen armoede te helpen.

 

 

Wij zijn vaders en moeders die het financieel zwaar hebben gehad, en weten hoe het is om je kinderen niet alles te kunnen geven wat je graag zou willen, omdat er simpelweg niet de financiële middelen voor zijn. Wij werden geholpen door vrienden, bekenden en familie. Maar helaas heeft niet iedereen een dergelijk vangnet.

 

 

Vertelt Corina Willlems uit Gennep.

 

 

Om dit enigszins te ondervangen is de stichting ‘Een speciaal gebaar’ in het leven geroepen. Onze stelling is dat geen enkel kind de dupe mag worden van de financiële perikelen van de ouders.

 

 

Zomervakantie

 

 

De zomervakantie is lang niet altijd even leuk voor alle kinderen. Er is in sommige gezinnen geen geld voor extra’s als uitstapjes of een vakantie. Stichting ‘Een speciaal gebaar’ wil deze kinderen graag een fijne vakantie bezorgen.

 

 

Heeft u nog kortingskaarten of vrijkaarten van pretparken liggen? Neem dan contact met ons op!

 

 

Sinterklaasfeest

 

 

Direct na de zomervakantie gaan Corina en haar stichting aan de slag met de December-actie.

 

 

Zo proberen we bergen te verzetten om ook deze kinderen het Sinterklaasfeest van hun leven te geven.

 

 

Stichting ‘Een speciaal gebaar’ draait op vrijwilligers en genereert geen inkomsten. De financiële middelen om inpakpapier en nieuw speelgoed te kunnen kopen ontbreken.

 

 

Wij willen mensen vragen ons te helpen in de vorm van een (kleine) gift. Zo kunnen wij de kinderen van de verborgen armoede ook een geweldig sinterklaasfeest aanbieden.

 

 

Doneren kan via www.doneeractie.nl/december-actie, contact opnemen met Stichting ‘Een speciaal gebaar’ mag natuurlijk ook. Corina Willlems, 06-42204843 of via facebook.com/Stichting-een-speciaal-gebaar.

 

 

Afbeelding slechts ter illustratie

 

 

Verwant