Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Sta jij dit jaar op de Kerstmarkt?

Ben jij – net als wij – dol op kerstmarkten? Goed nieuws! Zaterdag 15 en zondag 16 december is de traditionele kerstmarkt van Stichting SumMmertime op de sfeervolle Markt in Gennep.

 

 

Koopzondag

 

 

De winkels in Gennep zijn zondag 16 december ook open, dus dat betekent weer een extra dagje shoppen en kerstcadeaus scoren. Of misschien zoek je nog wel een feestoutfit? Grote kans dat je al wat leuke items in de wintersale vindt. Of sta je liever zelf op de markt? Exposanten die deel willen nemen worden opgeroepen zich bij de organisatie te melden.

 

 

Sneeuw geeft wit tintje aan kerstmarkt

 

 

Kerstmarkt

 

 

Beide dagen begint de Kerstmarkt om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De Markt wordt feestelijk in kerststijl versierd en er is passende muziek. Diverse koren en gezelschappen van binnen en buiten Gennep zullen met hun muzikale kwaliteiten zorgen voor een lekker sfeertje.

 

 

Er zijn voor belangstellende ondernemers, kunstenaars, ambachtslieden en hobbyisten nog voldoende kramen om hun artikelen aan te bieden dan wel hun activiteiten te demonstreren. Voor musici is er ook nog genoeg plek.

 

 

Aanbod van drank en food kan alleen in overleg met de organisatie. Een stand kan per dag of voor beide dagen gehuurd worden, desgewenst inclusief elektriciteit.

 

 

Aanmelden kan via kerstmarkt@summmertimegennep.com.

 

 

Reacties