Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Sinterklaashuis Gennep

Gennep

Stadhuis wordt Sinterklaashuis

Het historische Stadhuis van Gennep wordt omgetoverd tot het betoverende Sinterklaashuis, waar Sinterklaas en zijn Pieten kinderen en hun families verwelkomen om te praten, wensen te delen en van strooigoed te genieten. Op woensdag 22 en 29 november zijn alle welkom in Gennep voor een magische ontmoeting.

Gennep maakt zich op voor de komst van Sinterklaas en zijn trouwe Pieten, en dit jaar hebben zij een bijzondere bestemming gekozen: het stadhuis van Gennep, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot het Sinterklaashuis.

 

Het Sinterklaashuis is niet zomaar een locatie, het is een plek waar dromen tot leven komen, waar wensen worden vervuld en waar de geest van vrijgevigheid heerst.

 

Te midden van de historische charme van Gennep zal Sinterklaas zijn intrek nemen, en met de steun van Tourist Info Gennep en de ondernemers van BIZ Gennep, worden de Spaanse gasten als ware VIPS behandeld.

 

In het Sinterklaashuis kunnen Sinterklaas en zijn Pieten in alle rust werken aan hun belangrijkste taak: het sorteren en inpakken van cadeautjes voor alle kinderen van Gennep.

 

Pepernoten worden in grote zakken gedaan, chocoladeletters liggen netjes op alfabetische volgorde en alles wordt tot in de puntjes voorbereid.

 

Wil jij ook een bezoek brengen aan Sinterklaas? Dat kan! Noteer de data: woensdag 22 en 29 november, van 14.30 tot 16.30 uur. Het Sinterklaashuis is te vinden op Markt 1, 6591BZ Gennep.

 

Verwant

Gennep

Zes minderjarige jongens zijn in Gennep gearresteerd voor een vermeende straatroof, waarbij een minderjarige slachtoffer werd van geweld en van zijn fiets werd beroofd....

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Op 18 februari 2024 herdacht Gennep de bevrijding van 79 jaar geleden. Het komende jaar staat in het teken van diverse herdenkingsactiviteiten, verdeeld over...