Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Stem Dunter Flinn naar De Roos van Nijmegen

De Roos van Nijmegen is dé bandcompetitie voor bands en acts met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. De ambitieuze en veelbelovende Gennepse band Dunter Flinn is één van de deelnemers. Stem de jongens naar een van de voorrondes op roosvannijmegen.nl.

De Roos van Nijmegen is dé bandcompetitie voor bands en acts met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. De ambitieuze en veelbelovende Gennepse band Dunter Flinn is één van de deelnemers.

 

 

https://www.facebook.com/dunterflinn/videos/vb.480867878928397/290719794923151/?type=2&theater

 

 

Via drie voorrondes strijden negen bands om een plek in de finale, die traditiegetrouw plaatsvindt op Hemelvaartsdag. Via een stemsysteem op de website kunnen acts naar de voorrondes worden gestemd.

 

 

De Staat

 

 

De 33ste editie van dit jaarlijks terugkerende evenement wordt zoals altijd georganiseerd door Poppodium Doornroosje. Bekende Nijmeegse winnaars zijn onder meer The Liquid Machine, Bandito, The Kevin Costners en The Naked Sweat Drips. Maar de meest in het oor springende triomfator tot nu toe is De Staat. De Nijmeegse band deed in 2006 mee, en behoort nu tot de grootste bands van Nederland.

 

 

Dunter Flinn

 

 

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar nu is het tijd dat Dunter Flinn de voetjes ook van de vloer gaat krijgen in Poppodium Merleyn. Aan het roer van de band staat zanger Douwe Wijnhoven. Matrozen Loïc Giepmans (synthesizer), Daan Wijnhoven (leadgitaar), Tjeu Raaijmakers (slaggitaar), Roel Kolkman (drums) en Thom Basten (bas) maken de zeskoppige band compleet.

 

 

Duik in het debuut van Dunter Flinn

 

 

Met de EP Sink to Safety als eerste wapenfeit heeft Dunter Flinn in de zomer van 2018 regionaal al naam gemaakt. De muziekvideo van Subleased Jellyfish Mind, gemaakt door Dunter Flinn’s eigen Loïc Giepmans, laat zien dat de band nóg meer in haar mars heeft.

 

 

 

 

Als Dunter Flinn de Roos van Nijmegen straks gewonnen heeft, staan er allemaal mooie prijzen klaar voor de Gennepse muzikanten. En het belangrijkste: een vliegende start richting optredens, bekendheid en succes.

 

 

Stemmen

 

 

https://www.facebook.com/roosvannijmegen/posts/2480904738605722?__xts__[0]=68.ARD2FlQqmaCQFqU4oaQAAKJuFtJgt6aSog2GeWxqJduodQNMIOojZ11sCXQ6bdJQUyIiFkX_y95Nx4XrhtJq-7aOrYgjOzfQbkgxF61qsQzm2JgXpW1VwuqR2y5c5_8uGrc7crrO59qvi3EVcTH05A-0QEIKVc_Qw2LN0ADImQvI8YDoYDS2iyNriylrA0ms6IL3CEY8kcNStAvMk5AmsZ7p27PYOOig05Q_grBlYaswjEeaxzoHo2L-eGcNVA5KNC55EiCt69EHWRu5CZlZIhUy0wRwQ5v4Zzftyn39NeHYgb4ZD5trODC9MrLD-inhK3KbfT7HDnNoTz1lKzGRDP26nA&__tn__=-R

 

 

Dus kom even uit je hangmat en zet Dunter Flinn (en Gennep) op de kaart: stem de band naar een van de voorrondes op roosvannijmegen.nl.

 

 

Verwant

Gennep

Het gratis toegankelijke festival Op De Tôffel vindt plaats op zaterdag 11 juni in Vierlingsbeek. Na eerder al Froukje, WIES, Prins S. En De...

Corona

Arriva Nederland heeft sinds het uitbreken van de coronapandemie te maken met minder reizigers. De dienstverlening is daarom aangepast. Dat heeft ook gevolgen voor...

Corona

Ondanks het vuurwerkverbod is er tijdens de jaarwisseling toch behoorlijk wat afgestoken. Uit het hele gemeente komen berichten dat er veel is geknald, maar...

Gennep

Het beste bewaar je natuurlijk voor het laatst! Zo ook de de laatste namen die nog ontbraken op de poster van Op De Tôffel....