Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Doorn in het oog trofee Gennep GennepNews Supertex

Gennep

Stem mee: Welk gebouw krijgt de Doorn in het oog trofee?

Gennep is natuurlijk een prachtige gemeente. Maar laten we eerlijk zijn: het is niet allemaal goud dat blinkt. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar dat gaan we toch doen! GennepNews komt namelijk met de Doorn in het oog trofee. Welke gebouwen vinden jullie écht het allerlelijkst? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar redactie@Gennep.News, liefst met foto natuurlijk!

Gennep is natuurlijk een prachtige gemeente. Maar laten we eerlijk zijn: zonder wrijving geen glans, het is niet allemaal goud dat blinkt. Sommige gebouwen in deze gemeente zijn zó lelijk, dat ze bijna pijn doen aan je ogen.

 

 

Doorn in het oog trofee

 

 

Wij zijn benieuwd welke gebouwen jullie nou het minst mooi vinden… Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar dat gaan we toch doen! GennepNews komt namelijk met de Doorn in het oog trofee. Heb jij een pand gespot waarvan je niet snapt dat iemand het ooit heeft kunnen ontwerpen? Een gebouw met heel gekke vormen of in een extreem lelijke kleur?

 

 

Welke gebouwen vinden jullie écht het allerlelijkst?

 

 

Iedereen heeft een andere smaak, dus het spreekt voor zich dat ook elke Gennepenaar een andere mening heeft. Daarom willen we bij jouw nominatie ook graag een reden zien. Laat het ons weten in de reacties hieronder of door een mailtje te sturen naar redactie@Gennep.News, liefst met foto natuurlijk! Gebruik het woord ‘doorn’ in het onderwerp, dan weten wij wel hoe laat het is.

 

 

 

 

Verwant