Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Sterk weekend Gennepse Judoka’s

Afgelopen weekend hadden de judoka’s van Budoschool Gennep het erg druk. Zaterdag werd de tweede dag van de Jeugd Judo Competitie Limburg (JJCL) afgewerkt. De jongens worden met twee teams vertegenwoordigd.

Het tweede team, met vele nieuwe wedstrijdjudoka’s, deden het in de zware poule 3 erg goed. Toch moeten ze het de volgende ronde een stapje lager doen.

Het 1ste team, ingedeeld in de hoogst poule, moest maar één verliespartij incasseren. Wat inhoudt dat ze in de tussenstand een 2e plaats  bezetten.

De dames tot 15 jaar, dit jaar met jonge judoka’s, waren nog niet opgewassen tegen de sterkere dames uit het district Limburg.

De heren tot 15 jaar hebben vier wedstrijden gejudood. Twee keer werd verloren, maar ook twee keer gewonnen met 3-2. Dit betekend dat zij op dit moment 3de staan in het klassement.

Ben de Cort

Op het nationaal judotoernooi in Gemert werd zondag ook hard gewerkt en gestreden om de prijzen. Vele judoka’s werden ingedeeld in grote poules, waar verschillende judoka’s persoonlijke succes beleefde.

Drie podia’s werden opgeëist. Ben de Cort (-34kg) en Amati Koster (-27kg) werden verdienstelijke tweede in hun poules. Tim Brons (-66kg) werd, na een flinke polsblessure, toch nog 3de in zijn poule.

Amati Koster

Reacties