Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Stichting Doejemee

Gennep

Stichting Doejemee volgend schooljaar ook actief

In navolging op het succes van het huidige schooljaar, zal stichting Doejemee het aankomend schooljaar in o.a. de gemeente Gennep het naschoolse activiteitenprogramma Sjors Sportief & Sjors Creatief vervolgen.

 

Dit schooljaar zijn er maar liefst ruim 1750 inschrijvingen in onze gemeente!

 

Sjors Sportief & Sjors Creatief

 

Sjors Sportief & Sjors Creatief heeft als doel om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het sport- en cultuuraanbod in hun omgeving.

 

Sjors Sportief & Sjors Creatief wordt uitgevoerd door Stichting Doejemee in opdracht van de gemeente Gennep.

 

Samen vinden wij het belangrijk dat kinderen hun creatieve en sportieve talenten kunnen ontdekken, elkaar daarbij kunnen ontmoeten en hun weg naar leuke lokale verenigingen/aanbieders weten te vinden.

 

Tegelijk is Sjors Sportief & Sjors Creatief voor verenigingen en andere lokale aanbieders van sport en cultuur een gratis podium om zich op een leuke manier aan álle basisschoolkinderen binnen de gemeente te presenteren.

 

Vereniging of activiteiten aanmelden

 

Je activiteit wordt geplaatst in een prachtig, kleurrijk en kindvriendelijk boekje. Dit Sjorsboekje wordt in oktober 2017 op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Alle kinderen uit het basisonderwijs kunnen hieruit dan allerlei – vaak gratis – activiteiten kiezen die ze leuk vinden om te doen.

 

Meld je activiteit vanaf vandaag aan via www.sportstimulering.nl. Het invoeren van activiteiten kan tot uiterlijk 1 juni a.s.

 

Voor meer informatie gaat u naar www.sportstimulering.nl of stuur een e-mail naar gennepmook@doejemee.nu

Verwant

Gennep

Maandag kregen de leerlingen van SBO De Piramide als eerste het boekje van Sjors Sportief en Sjors Creatief uitgereikt. Wethouder Rob Peperzak en Rik...

Gennep

Wethouder Ed Vandermeulen was vanochtend in Pica Mare om het startsein te geven voor de Koningsspelen. Alle basisscholen in de gemeente Gennep doen mee....

Gennep

Vandaag reikte wethouder Jan Welles de eerste Sjorsboekjes persoonlijk uit aan leerlingen van BS De Ratel in Gennep. Alle kinderen uit groep 1 tot...

Gennep

Ik voel het aan alles… Er hangt een feestje in de lucht.     https://www.facebook.com/doejemee/videos/714070992132943/?permPage=1     De kinderen van Basisschool De Ratel kregen...