Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Structurele subsidie Smaakcentrum

De gemeente Gennep heeft besloten om de Stichting Smaakcentrum een structurele subsidie te geven voor hun lesprogramma voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen. Dit programma leert kinderen over gezonde voeding en biedt hen de kans om samen te koken.

 

 

De lessen vinden plaats in Norbertushof in Gennep. Wethouder Frank Pubben was aanwezig om het goede nieuws te brengen en om te proeven van wat de leerlingen van De Heggerank die ochtend hadden gekookt.

 

 

Lesprogramma

 

 

Met de subsidie kan de Stichting Smaakcentrum hun lesprogramma blijven aanbieden en zo bijdragen aan een gezonde levensstijl voor kinderen in Gennep. De wethouder benadrukte het belang van gezonde voeding voor kinderen en was blij om de stichting te kunnen ondersteunen. “Het is geweldig om te zien dat kinderen op deze manier leren over gezonde voeding en plezier hebben tijdens het koken”, zei Pubben.

 

 

De leerlingen van De Heggerank waren enthousiast over de les en de kans om zelf te koken. “Ik vind het heel leuk om te leren over gezonde voeding en om zelf te koken”, zei één van de leerlingen.

 

 

Het is ook lekker om te proeven wat we hebben gemaakt.

 

 

Stichting Smaakcentrum

 

 

Met de structurele subsidie kan de Stichting Smaakcentrum hun werk blijven doen en zo bijdragen aan de gezondheid van kinderen in Gennep. Het is duidelijk dat zowel de stichting als de leerlingen baat hebben bij het lesprogramma en dat het goed nieuws is dat de gemeente Gennep de stichting ondersteunt.

 

 

Reacties