Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Bakkerij 't Stoepje in voormalig pand D'n Bekker

Gennep

’t Stoepje in voormalig pand D’n Bekker

Bakkerij ’t Stoepje heeft aangekondigd dat zij de tot op heden gesloten deuren van het voormalige pand van Bakkerij d’n Bekker in Gennep zullen heropenen. Vanaf 1 juni zullen inwoners en bezoekers van Gennep daar terecht kunnen voor ambachtelijke lekkernijen. Meer informatie op Gennep.News.

Bakkerij ’t Stoepje heeft aangekondigd dat zij de tot op heden gesloten deuren van het voormalige pand van Bakkerij d’n Bekker in Gennep zullen heropenen. Vanaf 1 juni zullen inwoners en bezoekers van Gennep daar terecht kunnen voor ambachtelijke lekkernijen.

 

Bakkerij ’t Stoepje Elmar is al bekend in het hart van Gennep. Naast de nieuwe vestiging aan de Spoorstraat 108, is de bakker sinds kort op dinsdagen te vinden op het Jan Lindersplein, tegenover de Hema.

 

Bakkerij d’n Bekker

 

Het sluiten van Bakkerij d’n Bekker eind vorig jaar kwam als een verrassing voor velen. De eigenaren gaven aan dat de stijgende prijzen van grondstoffen en elektra een grote rol hebben gespeeld in deze moeilijke beslissing. Helaas moesten alle zes vestigingen, inclusief die in Gennep, hun deuren sluiten.

 

De komst van Bakkerij ’t Stoepje naar het voormalige pand van Bakkerij d’n Bekker biedt niet alleen een nieuwe optie voor traktaties voor inwoners en bezoekers van Gennep, maar draagt ook bij aan het behoud van de lokale economie. Het zorgt voor nieuwe werkgelegenheid en versterkt de levendigheid van de stad.

 

Spoorstraat

 

Met de opening van de nieuwe vestiging op 1 juni kunnen liefhebbers van brood uitkijken naar een nieuwe fase voor het pand waar Bakkerij d’n Bekker ooit succesvol was.

 

In de Spoorstraat is ’t Stoepje niet de enige bakkerij, in het pand van voormalig Hotel De Tulakker is ook een vestiging te vinden van Arts Bakkers van Hier. Bezoekers en inwoners van Gennep hebben dus de keuze tussen deze twee bakkerijen in dezelfde straat.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

Verwant

Gennep

Arts Bakkers van Hier, de populaire broodbakker met vestigingen in Ottersum, Gennep en Bergen, breidt haar activiteiten uit naar Noord-Brabant met de opening van...

Gemeente Gennep

De aangekondigde kap van de paardenkastanjeboom aan de Spoorstraat heeft geleid tot een verdeelde reactie onder de inwoners van Gennep. Terwijl sommige inwoners pleiten...

Gennep

Binnenkort zullen er werkzaamheden van start gaan om de verkeersveiligheid op het Spoorwegje en rondom de rotonde Brabantweg-Spoorstraat-Heijenseweg in Gennep te verbeteren. Deze maatregelen...

Gennep

De lucht is gevuld met de heerlijke geur van versgebakken deeg en de opwinding is voelbaar. Gennep heeft sinds vandaag een Domino's Pizza. De...