Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Bakkerij 't Stoepje in voormalig pand D'n Bekker

Gennep

’t Stoepje in voormalig pand D’n Bekker

Bakkerij ’t Stoepje heeft aangekondigd dat zij de tot op heden gesloten deuren van het voormalige pand van Bakkerij d’n Bekker in Gennep zullen heropenen. Vanaf 1 juni zullen inwoners en bezoekers van Gennep daar terecht kunnen voor ambachtelijke lekkernijen. Meer informatie op Gennep.News.

Bakkerij ’t Stoepje heeft aangekondigd dat zij de tot op heden gesloten deuren van het voormalige pand van Bakkerij d’n Bekker in Gennep zullen heropenen. Vanaf 1 juni zullen inwoners en bezoekers van Gennep daar terecht kunnen voor ambachtelijke lekkernijen.

 

Bakkerij ’t Stoepje Elmar is al bekend in het hart van Gennep. Naast de nieuwe vestiging aan de Spoorstraat 108, is de bakker sinds kort op dinsdagen te vinden op het Jan Lindersplein, tegenover de Hema.

 

Bakkerij d’n Bekker

 

Het sluiten van Bakkerij d’n Bekker eind vorig jaar kwam als een verrassing voor velen. De eigenaren gaven aan dat de stijgende prijzen van grondstoffen en elektra een grote rol hebben gespeeld in deze moeilijke beslissing. Helaas moesten alle zes vestigingen, inclusief die in Gennep, hun deuren sluiten.

 

De komst van Bakkerij ’t Stoepje naar het voormalige pand van Bakkerij d’n Bekker biedt niet alleen een nieuwe optie voor traktaties voor inwoners en bezoekers van Gennep, maar draagt ook bij aan het behoud van de lokale economie. Het zorgt voor nieuwe werkgelegenheid en versterkt de levendigheid van de stad.

 

Spoorstraat

 

Met de opening van de nieuwe vestiging op 1 juni kunnen liefhebbers van brood uitkijken naar een nieuwe fase voor het pand waar Bakkerij d’n Bekker ooit succesvol was.

 

In de Spoorstraat is ’t Stoepje niet de enige bakkerij, in het pand van voormalig Hotel De Tulakker is ook een vestiging te vinden van Arts Bakkers van Hier. Bezoekers en inwoners van Gennep hebben dus de keuze tussen deze twee bakkerijen in dezelfde straat.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

Verwant

Milsbeek

Een auto is vanochtend in Milsbeek een bakkerij binnengereden, met aanzienlijke schade tot gevolg. Het bejaarde echtpaar in de auto bleef ongedeerd; nader onderzoek...

Gennep

Tijdens de Kerstvloed van 1993 in Gennep, bracht bakker Arie de Groot hoop en samenhorigheid door zijn overtollige lekkernijen te delen met de gemeenschap...

Gennep

Op 24 oktober 2023 vond de laatste bijeenkomst plaats over de vergroening van het centrum en Spoorstraat in Gennep. Ondanks financiële beperkingen wordt het...

Column

Dwarsliggert onthult in zijn nieuwste column op Gennep.News hoe scherpe kritiek een krachtig instrument kan zijn om lezers uit te dagen en een drang...