Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

The Passion Gennep zanggroep Relight
The Passion Gennep zanggroep Relight

Gennep

The Passion Gennep

Op zaterdagavond 30 maart 2024 brengt de zanggroep Relight The Passion Gennep naar 4Events. Onder leiding van dirigent Steven Gerrits en regisseur Pieter Coopmans vertelt de voorstelling het verhaal van de laatste dagen van Jezus, belichtend hoe hoop, liefde en verbinding centraal staan.

Bij 4Events staat op zaterdagavond 30 maart 2024 een groots muziekspektakel gepland, georganiseerd door de Stevensbeekse zanggroep Relight.

 

Onder leiding van dirigent Steven Gerrits uit Gennep en met de ondersteuning van regisseur Pieter Coopmans uit Ottersum, belooft The Passion Gennep een unieke ervaring te worden voor het publiek.

 

Buitentheater

 

Het buitentheater van 4Events zal worden omgetoverd tot een podium waarop zanggroep Relight het verhaal van de laatste dagen van Jezus zal vertellen, met behulp van zang, toneel en muziek. De emotionele reis van Jezus en zijn naasten zal centraal staan: hoe gaat hij om met zijn lot? Hoe ervaren zijn moeder en vrienden deze cruciale momenten? En welke rol speelt Judas, zijn goede vriend, in dit alles?

 

De voorstelling, die begint om 20.30 uur, belooft een ervaring te bieden vol hoop, vertrouwen, liefde en verbinding. Zanggroep Relight heeft hard gewerkt. De voorbereidingen en de laatste repetities staan gepland om het spektakel tot in de puntjes te perfectioneren.

 

Als je nieuwsgierig en enthousiast bent geworden, ben je van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het buitentheater van 4Events in Gennep.

 

Tickets zijn verkrijgbaar voor € 8,- en kunnen worden aangeschaft via e-mail op zanggroeprelight@gmail.com of via WhatsApp op 06-42857142.

 

 

Archieffoto: Steven Gerrits

 

Verwant

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

De tweede informatiebijeenkomst over De Houtkade in Gennep presenteert het aangescherpte plan, gebaseerd op feedback van de eerste bijeenkomst en online enquêtes. Op 16...

Culthis

Con Colore, ontstaan na een succesvol optreden in 2011, viert zijn 12½-jarig jubileum bij Parc Buitengewoon. Op 21 april, tijdens de open dag, betovert...

Column

De column Afvalberg benadrukt de groeiende ergernis over illegaal gestort afval, dat zich opstapelt als een onbeheersbare kracht in de straten. Dwarsliggert roept op...