Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Twee nominaties voor ‘De Misérabelen’

De voorstelling ‘De Misérabelen’ van de Gennepse Toneelvereniging Matigheid en Genoegen is door Toneelhuis LFA keer genomineerd voor meest bijzondere voorstelling van dit theaterseizoen én meest bijzondere vormgeving van dit theaterseizoen.

 

 

 

 

‘De Misérabelen’

 

 

In de eigentijdse en eigenwijze bewerking van ‘De Misérabelen’ is door Matigheid en Genoegen alles zichtbaar gemaakt. Ook datgene wat je normaal gesproken niet ziet.

 

 

Zie ook:
Fotoverslag: ‘De Misérabelen’
Matigheid en Genoegen klaar voor ‘De Misérabelen’
Matigheid en Genoegen presenteert ‘De Misérabelen’
Matigheid en Genoegen kiest voor De Misérabelen

 

 

De jury van Toneelhuis LFA heeft het ei voor de nominaties dinsdagavond gelegd.

 

 

Met veel plezier en liefde voor toneel delen we de namen van toneelgezelschappen en spelers die we dit jaar graag een schouderklopje… en wie weet,… misschien zelfs wel ‘n Muulke geven!

 

 

De Aovend van ‘t Muulke

 

 

De Aovend van ‘t Muulke staat in het teken van liefde. Liefde voor toneel. Het hebben en uitspreken van waardering en het geven van een welgemeend schouderklopje voor iedereen die zijn of haar eigen theatergrenzen heeft opgezocht. En elkaar positief stimuleren om het volgende theaterseizoen nóg verder te gaan!

 

 

Al dat moois vieren we op as vrijdag 22 juni in het Munttheater.

 

 

 

 

Toneelhuis LFA

 

Toneelhuis LFA is het thuis voor alle toneelmakers, -spelers en -liefhebbers in heel Limburg. Als provinciale koepelorganisatie voor amateurtoneel zetten zij zich sinds 1989 in om het Limburgse amateurtoneel te ondersteunen met raad en daad. Gevestigd in het Huis voor de Kunsten Limburg is Roermond de uitvalsbasis om in heel Limburg actief te zijn voor het Limburgse amateurtoneel.

 

 

Bron en foto: facebook.com/matigheidengenoegen

 

 

Reacties