Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

TheaterSpeelPlaats presenteert Moord op Zee
TheaterSpeelPlaats presenteert Moord op Zee

Gennep

TSP presenteert Moord op zee

TheaterSpeelPlaats Gennep presenteert Moord op Zee, een spannend theaterstuk op 1 en 2 juni. Op een cruiseschip ontvouwt zich een duister drama na een moord. Meer informatie op Gennep.News!

De TheaterSpeelPlaats in Gennep zal op 1 en 2 juni het podium betreden met een spannende en intrigerende productie genaamd Moord op Zee. Het stuk belooft een unieke ervaring te worden voor theaterliefhebbers van alle leeftijden.

 

Moord op zee

 

Het verhaal speelt zich af op een luxueus cruiseschip, waar gasten genieten van talloze activiteiten en amusement. Echter, achter de schermen ontvouwt zich een duister drama – een moord is gepleegd. De vraag rijst: wie is de dader?

 

Motieven en geheimen komen aan het licht terwijl het mysterie zich ontvouwt.

 

De Vegas Night wordt spetterend, maar zijn deze diva's onschuldig of toch niet?

De Vegas Night wordt spetterend, maar zijn deze diva’s onschuldig of toch niet?

 

De voorstelling, volledig geproduceerd door en voor de leerlingen van de TheaterSpeelPlaats, belooft een boeiende en meeslepende ervaring te worden.

 

Kaartjes

 

Kaartjes zijn beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen en jongeren tot en met 18 jaar. Volwassenen kunnen genieten van de voorstelling voor €17,50, terwijl kinderen en jongeren tot en met 18 jaar slechts €8,- betalen. Betaling vooraf is mogelijk via een betaalverzoek.

 

Wat zijn dit voor vreemde mensen, en wat gebeurt er met dat pistool?

Wat zijn dit voor vreemde mensen, en wat gebeurt er met dat pistool?

 

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 1 juni om 14.30 en 18.30 uur, en op zondag 2 juni om 14.00 uur, allemaal in de zaal Pica Mare in Gennep.

 

TheaterSpeelPlaats

 

Bij de TheaterSpeelPlaats (TSP) worden wekelijks theater- en musicallessen in groepsverband gegeven, waarbij de lestijden en duur afhangen van leeftijd en ervaring. Elke les behandelt minimaal twee van de drie disciplines – dans, zang, acteren – met verschillende stijlen en technieken, waarbij acteren centraal staat.

 

 

Verwant

Gennep

Op zaterdagavond 30 maart 2024 brengt de zanggroep Relight The Passion Gennep naar 4Events. Onder leiding van dirigent Steven Gerrits en regisseur Pieter Coopmans...

Gennep

Op 21 december verlicht de Kaarsjesavond de historische Markt in Gennep met betoverend kaarslicht, een jaarlijkse traditie die warmte en verbondenheid uitstraalt. Meer informatie...

Heijen

Op 26 oktober 2023 schittert Néj Hèys, een 8-koppig mannenkoor uit Heijen, op het podium in Sint Anthonis. Mis deze avond vol muzikale verrassingen...

Heijen

Popkoor Cheers organiseert binnenkort twee spetterende optredens van het Queenproject. Het projectkoor, bestaande uit 100 enthousiaste zangers, is in 2020 begonnen met het eren...