Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

wijkverbinder
Maas Gennep-West

Gennep

Vacature: Wijkverbinder Gennep-West

Gennep-West zoekt een nieuwe wijkverbinder voor 14 uur per week om het buurtnetwerk te versterken en sociale isolatie tegen te gaan. De ideale kandidaat heeft ervaring in de sociale sector en stimuleert initiatieven binnen de gemeenschap. Sollicitaties kunnen worden ingediend via secretariaat@gennep-west.nl.

In Gennep-West zoekt men momenteel naar een nieuwe wijkverbinder. Deze betaalde functie van 14 uur per week richt zich op het versterken van het buurtnetwerk en het tegengaan van sociale isolatie. Het ultieme doel is om een inclusieve gemeenschap te creëren waarin iedereen actief kan deelnemen.

 

De taken van de wijkverbinder zijn bijzonder divers. Dit omvat onder meer het onderhouden van contacten met verschillende organisaties en instanties in de wijk, zoals woningbouwcorporaties, ouderenzorg, maatschappelijk werk en de gemeente.

 

Daarnaast is het essentieel om direct contact te leggen met bewoners, hun behoeften te begrijpen en initiatieven te stimuleren die de buurt versterken.

 

Voor deze functie zoekt men een kandidaat met een HBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur met ervaring in de sociale sector. Belangrijke persoonlijke eigenschappen zijn verbindend, inspirerend en daadkrachtig. Een positieve instelling en de vaardigheid om effectief samen te werken zijn ook cruciaal.

 

Het aanbod omvat een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er zijn ook faciliteiten beschikbaar zoals een laptop en mobiele telefoon.

 

Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV, uiterlijk 25 maart sturen naar secretariaat@gennep-west.nl. Voor inhoudelijke vragen kan contact worden opgenomen met Roos van Otterdijk via 06-53583055 of wijkverbinder@gennep-west.nl.

 

Verwant

Gennep

In Gennep-Zuid biedt Eet je mee? maandelijks een driegangendiner aan in Wijkcentrum Van Ons, waar mensen samenkomen voor slechts €8 per persoon. Geleid door...

Gennep

IVN Maas en Niers op zoek naar nieuw bestuurslid, met een oproep voor natuurliefhebbers uit Bergen, Gennep, Mook en Middelaar. De organisatie biedt diverse...

Gennep

In Gennep-West heeft het Beweeglint niet alleen fysieke activiteit geïntegreerd in het dagelijks leven van de gemeenschap, maar ook beweegcoaches Olga en Marco hebben...

Gennep

In Gennep is Kluspunt Gennep geopend, een dienstverleningsinitiatief in MFC De Goede Herder, ondersteund door vrijwilligers en bedoeld om inwoners te helpen met klussen...