Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Vakman Ger eerste Destion-gepensioneerde

Op 30 mei heeft Destion haar eerste gepensioneerde medewerker vrolijk uitgezwaaid. Vakman Ger kan na 32 jaar trouwe dienst van zijn pensioen gaan genieten. Op een feestelijke manier is Ger met zijn gezin opgehaald en onthaald door zijn collega’s na een ererondje door een deel van het werkgebied.

 

 

 

 

Directeur Wilbert Pothoff heeft Ger nog eens met mooie woorden in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn tomeloze inzet bij nacht en ontij. Koen Leenen neemt het stokje van Ger over. Ger heeft hem al wat fijne kneepjes bij kunnen brengen en draagt vol vertrouwen zijn taken aan Koen over.

 

 

Hoewel Ger het contact met de huurders zeker gaat missen, kijkt hij ook wel uit naar zijn pensioen. Ger zegt zelf dat hij echt nog wel jaren door had kunnen werken. Maar hij is niet bang dat hij zich thuis gaat vervelen, hij heeft namelijk hobby’s genoeg.

 

 

In elk geval kijken wij, en hijzelf met verschrikkelijk veel plezier terug op de mooie tijd bij Destion. Ger, bedankt voor alles!

 

 

Destion

 

 

Destion is de woningcorporatie van Noordelijk Noord-Limburg. Ze verhuren ongeveer 2.500 woningen en maatschappelijk vastgoed in de gemeenten Bergen, Gennep en Mook.

 

 

Bron en foto: facebook.com

 

 

Reacties