Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Carnaval

Vastelaovesdocu op GennepNews

Op 11 december om 19.00 uur gaat ’t Zal d’r Altied Blie.ve Krölle, de langverwachte vastelaovesdocu van Teun Rutten, in première op GennepNews. Na de première zijn dagelijkse uitzendingen om 19.00 en 21.00 uur te zien op GennepNews en YouTube/GennepNews.

Op maandag 11 december 2023 om 19.00 uur gaat de langverwachte vastelaovesdocu ’t Zal d’r Altied Blie.ve Krölle van Teun Rutten in première op GennepNews. Een boeiende kijk op de Gennepse Vastelaovend, ver weg van gebruikelijke clichés.

 

Na de première op maandag kunnen kijkers dagelijks om 19.00 en 21.00 uur genieten van ’t Zal d’r Altied Blie.ve Krölle op GennepNews en YouTube/GennepNews.

 

Op zaterdagavond 18 november transformeerde Zaal Pica Mare in Gennep tot een betoverend filmtheater voor de echte première van de ’t Zal d’r Altied Blie.ve Krölle. De zaal was tot de nok gevuld met enthousiaste Gennepenaren, allen verbonden door hun liefde voor Vastelaovend.

 

Vastelaovesdocu ‘t Zal d’r Altied Blie.ve Krölle

 

De film nam het publiek mee op een meeslepende reis door de rijke tradities en festiviteiten van de Gennepse Vastelaovend. Gelach, gezang en zelfs een paar ontroerende momenten vulden de zaal. Na de laatste scène klonk een welverdiende staande ovatie. Met een glimlach verlieten de mensen de zaal.

 

 

‘t Zal d’r Altied Blie.ve Krölle is meer dan een film; het is een prachtig eerbetoon aan het feest dat de harten van de Gennepenaren heeft veroverd. Vanaf 11 december is de Vastelaovesdocu te bewonderen op GennepNews.

 

’t Zal d’r altied blie.ve krölle

 

Verwant

Column

De column Bajes is nu te vinden op Gennep.News! Lees hoe de plannen voor de Houtkade de esthetiek van Gennep bedreigen en hoe Dwarsliggert...

Gennep

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert Vocalgroup Goldies uit Gennep samen met Gospelchor Voices uit Uedem, Duitsland, haar eerste grote concert. Dit jubileumconcert, enkele...

Carnaval

Op dinsdag 13 februari werd Robbie van den Hoogen geëerd met een koninklijke onderscheiding voor zijn langdurige toewijding aan de Gennepse carnaval. Burgemeester Hans...

Carnaval

Op 9 februari vindt in Gennep de sleuteloverdracht plaats, waarbij de carnavalsverenigingen symbolisch de sleutel van de stad ontvangen. GennepNews zendt het evenement live...