Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

de verjaardag van pastoor Guido Kessels na de heilige mis

Gennep

Vroege verjaardag Pastoor

Op een stralende zondagochtend in mei vierden we de verjaardag van pastoor Kessels na de heilige mis. Het was een bijzondere dag, aangezien de meeste mensen al wisten dat zowel pastoor Guido Kessels als zijn broer Marc op 30 mei jarig zijn.

Op een stralende zondagochtend in mei vierden we de verjaardag van pastoor Kessels na de heilige mis. Het was een bijzondere dag, aangezien de meeste mensen al wisten dat zowel pastoor Guido Kessels als zijn broer Marc op 30 mei jarig zijn.

 

Maar vandaag was er gelegenheid voor felicitaties, een kop koffie en overheerlijke Limburgse vlaai. De bloemen die aan pastoor Kessels werden overhandigd, symboliseerden de kleurrijke parochiefederatie die springlevend is. De aanwezige parochianen zongen hem toe, en als verrassing trakteerde de heer Koenen op een prachtige mondharmonicasolo!

 

 

Wezentijd

 

In deze bijzondere periode tussen Hemelvaart en Pinksteren, die we ook wel de wezentijd noemen, trekken we gezamenlijk op richting het hoogfeest en bidden we vurig om de komst van de Heilige Geest. Het is een tijd van samenzijn, reflectie en spirituele groei.

 

Bovendien vierde pastoor Guido Kessels vorige week ook al zijn vijftienjarig jubileum als priester. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in zijn toewijding aan het geloof en zijn dienst aan de gemeenschap. Gedurende deze vijftien jaar heeft pastoor Kessels ongetwijfeld veel harten geraakt en mensen geïnspireerd met zijn woorden en daden.

 

Als gemeenschap zijn we dankbaar voor de toewijding van pastoor Kessels en zijn bijdrage aan ons spirituele leven. Zijn verjaardag en jubileum zijn momenten om te vieren en hem te bedanken voor zijn inzet, wijsheid en geestelijke begeleiding.

 

Laten we hopen dat pastoor Kessels nog vele gezegende jaren mag ervaren, gevuld met geluk, vrede en voorspoed. Moge zijn dienstbaarheid aan God en de gemeenschap vruchten blijven dragen en ons allen verenigen in liefde en geloof.

 

 

Verwant

Deken Huisman

Op 10 mei 2024 herdenkt Gennep de 100ste geboortedag van Deken Everardus Huisman. Bekend om zijn warme betrokkenheid, vierde hij het leven van jong...

Gennep

Rick Blom wordt de nieuwe pastoor van de parochiefederatie van Gennep en Heijen, waarbij hij pastoor Guido Kessels opvolgt. Kapelaan Slaven Brajkovic zal hem...

Gennep

Pastoor Kessels neemt na veertien jaar afscheid van de parochies in Gennep en Heijen, gemarkeerd door een Heilige Mis op 4 februari. Het kerkbestuur...

Gennep

In een aankondiging van het Bisdom Roermond is bekendgemaakt dat pastoor Guido Kessels Gennep en Heijen zal verlaten om zijn pastorale missie voort te...