Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Nijmeegse Vierdaagse Gennep

Gennep

Verkeersmaatregelen doortocht Nijmeegse Vierdaagse

De Vierdaagse wandelaars die 40 km lopen, komen op 20 juli door Milsbeek en de 50 km-lopers doen sinds vorig jaar ook Gennep aan, en komen uiteraard nog door Ottersum. Daarom worden er in deze drie kernen van de gemeente verkeersmaatregelen genomen op donderdagochtend 20 juli.

 

Waar moet je aan denken?

  • Zorg als omwonende van de route dat de auto op donderdag 20 juli van 06.00 tot 13.00 uur buiten het parcours staat. Deze locaties en bijbehorende maatregelen worden vooraf aangegeven met borden.
  • Bedrijven gelegen aan de route dienen er rekening mee te houden dat zij deze ochtend niet bevoorraad kunnen worden.
  • Op alle zijwegen aan de route worden één of meerdere dranghekken met een ‘Verboden Toegang’ bord geplaatst. Op diverse kruisingen en bij de oversteekplaatsen voor de wandelaars regelen politie en verkeersregelaars het verkeer.
  • Voor omwonenden en bezoekers wordt vanaf de N271 vanuit beide rijrichtingen een parkeerroute aangegeven naar de parkeerplaats bij firma De Haas, Ovenberg 2, Milsbeek.
  • De N271-Rijksweg en de N291-Kleefseweg blijven bereikbare uitvalswegen.

 

De routes in het kort

 

  • De 40 km route start in onze gemeente bij de Langstraat in Milsbeek (vanaf de Schildersweg/Helweg in Mook), via de Zwarteweg naar de Holleweg en Neutraleweg richting Groesbeek.
  • De 50 km route gaat vanaf de Langstraat naar de Kerkstraat, dan wordt de N271 overgestoken en gaat men op weg naar het Genneperhuis en over de Genneperhuisweg. Via de Maaskampweg lopen de wandelaars naar het centrum van Gennep en via de Niersstraat richting Ottersum. Door de Kleineweg en Sint Janstraat in Ottersum gaan ze vanaf de Aaldonksestraat richting Ringbaan en sluiten ze op de Zwarteweg weer aan bij de 40 km route.

 

Verkeersmaatregelen

 

Centrumkaart

Een kaartje met de verkeersmaatregelen voor het centrum van Gennep.

 

Op de website van gemeente Gennep kun je een grote kaart downloaden met de verkeersmaatregelen en omleidingen geldend binnen de gemeente Gennep rond de Vierdaagse 2017.

 

Bron: www.gennep.nl

 

Verwant

Gennep

Op zaterdag 10 juni wordt de Norbertuswandeltocht georganiseerd door de Norbertuswerkgroep van het Federatief Platform Cultuurhistorie Maas en Niers. Deze gratis wandeling volgt de...

Milsbeek

De Bijzondere Tuinenroute in Milsbeek is een unieke gelegenheid om de diversiteit en schoonheid van tuinen te ontdekken. Tijdens deze route word je langs...

Milsbeek

De Wandelgidsen Milsbeek nodigen wandelliefhebbers uit voor een bijzondere gidswandeling door de prachtige natuurlijke gebieden van de Bulten en de Gebrande Kamp. Na het...

Milsbeek

CNC heeft plannen om uit te breiden en heeft behoefte aan meer ruimte voor kantoorfaciliteiten en parkeergelegenheid. Als leverancier van compost voor de champignonteelt,...