Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Nijmeegse Vierdaagse Gennep

Gennep

Verkeersmaatregelen doortocht Nijmeegse Vierdaagse

De Vierdaagse wandelaars die 40 km lopen, komenĀ op 20 juli door Milsbeek en de 50 km-lopers doen sinds vorig jaar ook Gennep aan, en komen uiteraard nog door Ottersum. Daarom worden er inĀ deze drieĀ kernen van de gemeente verkeersmaatregelen genomen op donderdagochtend 20 juli.

 

Waar moet je aan denken?

  • Zorg als omwonende van de route dat de auto op donderdag 20 juli van 06.00 tot 13.00 uur buiten het parcours staat. Deze locaties en bijbehorende maatregelen worden vooraf aangegeven met borden.
  • Bedrijven gelegen aan de route dienen er rekening mee te houden dat zij deze ochtend niet bevoorraad kunnen worden.
  • Op alle zijwegen aan de route worden Ć©Ć©n of meerdere dranghekken met een ā€˜Verboden Toegangā€™ bord geplaatst. Op diverse kruisingen en bij de oversteekplaatsen voor de wandelaars regelen politie en verkeersregelaars het verkeer.
  • Voor omwonenden en bezoekers wordt vanaf de N271 vanuit beide rijrichtingen een parkeerroute aangegeven naar de parkeerplaats bij firma De Haas, Ovenberg 2, Milsbeek.
  • De N271-Rijksweg en de N291-Kleefseweg blijven bereikbare uitvalswegen.

 

De routes in het kort

 

  • DeĀ 40 km routeĀ start in onze gemeente bij de Langstraat in Milsbeek (vanaf de Schildersweg/Helweg in Mook), via de Zwarteweg naar de Holleweg en Neutraleweg richting Groesbeek.
  • DeĀ 50 km routeĀ gaat vanaf de Langstraat naar de Kerkstraat, dan wordt de N271 overgestoken en gaat men op weg naar het Genneperhuis en over de Genneperhuisweg. Via de Maaskampweg lopen de wandelaars naar het centrum van Gennep en via de Niersstraat richting Ottersum. Door de Kleineweg en Sint Janstraat in Ottersum gaan ze vanaf de Aaldonksestraat richting Ringbaan en sluiten ze op de Zwarteweg weer aan bij de 40 km route.

 

Verkeersmaatregelen

 

Centrumkaart

Een kaartje met de verkeersmaatregelen voor het centrum van Gennep.

 

Op de website van gemeente Gennep kun je een grote kaart downloaden met de verkeersmaatregelen en omleidingen geldend binnen de gemeente Gennep rond de Vierdaagse 2017.

 

Bron: www.gennep.nl

 

Verwant

Gennep

De doortocht van de Nijmeegse Vierdaagse was live te volgen op GennepNews, waar verslaggevers de sfeer en hoogtepunten direct brachten. Heb je het gemist?...

Gennep

Frank Pubben, de wandelende wethouder van Gennep, neemt deel aan de Nijmeegse Vierdaagse van 2024 en deelt zijn avonturen via GennepNews in Frank's Vierdaagse...

Nijmeegse Vierdaagse

In de aanloop naar de Nijmeegse Vierdaagse in Gennep zijn de voorbereidingen in volle gang. Op 18 juli trekken wandelaars door Milsbeek, Gennep en...

Gennep

Een nieuw kunstwerk bij het viaduct van de N271 zal de entree naar het Genneper Huys verrijken door middel van een ontwerp dat archeologische...