Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

VIDEO: Beweeglint met de beweegcoaches

In Gennep-West heeft het Beweeglint niet alleen fysieke activiteit geïntegreerd in het dagelijks leven van de gemeenschap, maar ook beweegcoaches Olga en Marco hebben zich toegevoegd aan het initiatief. Bekijk de video op Gennep.News.

In Gennep-West heeft het Beweeglint niet alleen fysieke activiteit geïntegreerd in het dagelijks leven van de gemeenschap, maar ook beweegcoaches Olga en Marco hebben zich toegevoegd aan het initiatief. Deze video werpt een blik op de wandelervaring begeleid door deze beweegcoaches, waarbij kijkers een glimp kunnen opvangen van de activiteiten die deel uitmaken van dit gezondheidsbevorderende programma.

 

Beweeglint

 

Het Beweeglint, dat start bij het gemeentehuis en wordt aangegeven met duidelijke bordjes, biedt deelnemers niet alleen een mooie wandelroute, maar ook de gelegenheid om te werken aan hun balans, uithoudingsvermogen en kracht. De diversiteit aan routes, variërend in lengte en intensiteit, maakt het toegankelijk voor een breed scala aan deelnemers, ongeacht hun fitnessniveau.

 

 

Gennep Vitaal

 

Gennep Vitaal, een gedreven stichting, presenteert een scala aan sport- en spellessen die op maat zijn gemaakt. Elke oefening en ieder spel worden aangepast aan de deelnemers en individuele sporters. Tempo, regels en duur worden ter plekke aangepast, met deskundig opgeleide docenten die zorgen voor de benodigde kwaliteit.

 

De stichting biedt op verschillende dagen en tijdstippen de mogelijkheid om te sporten op eigen niveau, zowel binnen als buiten. Naast sport en spel omvat het aanbod ook zwemactiviteiten, waarbij de stichting zorgt voor een ongedwongen sfeer en deskundige begeleiding.

 

Gennep Vitaal kenmerkt zich door een sfeer van gezelligheid en lachende gezichten. De energie voor, tijdens en na de lessen is voelbaar, en deze informele en ontspannen atmosfeer fungeert als het smeermiddel voor een positieve sportervaring.

 

Verwant

Gennep

De eeuwenoude protestantse kerk in Gennep opent haar deuren voor een unieke inkijk in haar historische en culturele erfgoed. Voorzitter Karel Bruinsma benadrukt de...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Culthis

Con Colore, ontstaan na een succesvol optreden in 2011, viert zijn 12½-jarig jubileum bij Parc Buitengewoon. Op 21 april, tijdens de open dag, betovert...

Column

De column Afvalberg benadrukt de groeiende ergernis over illegaal gestort afval, dat zich opstapelt als een onbeheersbare kracht in de straten. Dwarsliggert roept op...