Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

VIDEO: Kennismaken met Rick Blom en Slaven Brajkovic

Rick Blom is de nieuwe pastoor van Gennep en Heijen. Hij wordt bijgestaan door kapelaan Slaven Brajkovic voor alle zes parochies. Beide geestelijken brengen ervaring en toewijding naar de gemeenschappen, geleid door hun passie voor het geloof. Bekijk de video op Gennep.News of TVL TV.

Pastoor Rick Blom is onlangs benoemd tot de nieuwe pastoor van de parochiefederatie van Gennep en Heijen, terwijl hij zijn rol als pastoor van de parochiefederatie van Bergen, Afferden en Siebengewald behoudt. Hij krijgt ondersteuning van kapelaan Slaven Brajkovic, die zal assisteren bij alle zes parochies.

 

Annette Jetten-Sevriens heeft het genoegen gehad om met dit dynamische duo te spreken en hen beter te leren kennen. Pastoor Rick Blom en kapelaan Slaven Brajkovic lijken een krachtig duo te vormen voor de parochiefederatie.

 

Rick Blom

 

Ricks toewijding aan de gemeenschap en het geloof zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het leiden van deze parochiefederatie. Zijn ruime ervaring als kapelaan en pastoor zal ook bijdragen aan zijn leiderschap in deze parochiefederatie.

 

Het behouden van zijn rol als pastoor in Bergen, Afferden en Siebengewald toont zijn vermogen om meerdere gemeenschappen te bedienen en te ondersteunen.

 

Slaven Brajkovic

 

Slaven’s achtergrond en recente wijding tot priester voegen een frisse perspectief toe aan de parochies. De tijd als kapelaan in Maastricht-Oost toont zijn brede ervaring in het dienen van gemeenschappen. Zijn betrokkenheid bij de Neocatechumenale Weg illustreert zijn diepgaand begrip van het geloof en de gemeenschap.

 

Het is boeiend om te zien hoe deze twee mannen, met diverse achtergronden en ervaringen, samenwerken voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van deze parochies. Hun gedeelde passie voor het geloof drijft hen tot samenwerking en belooft positieve verandering. De toewijding van beiden aan de gemeenschap zal waarschijnlijk positieve resultaten opleveren voor de mensen die zij dienen. Hun samenwerking kan een inspiratiebron zijn voor anderen die streven naar eenheid en samenwerking binnen hun gemeenschappen.

 

Het vertrek van Guido Kessels na veertien jaar dienst aan de parochies markeert het einde van een tijdperk en opent tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk vol belofte en mogelijkheden onder het leiderschap van Rick en Slaven.

 

Rick Blom volgt Guido Kessels op

 

Verwant

Gemeente Gennep

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven....

Gennep

De digitale samenleving stelt hoge eisen aan ons, maar het Informatiepunt in de Bibliotheek biedt gratis hulp en advies bij digitale en overheidszaken. Ze...

Gennep

Pieter Arts exposeert van 26 mei tot 30 juni schaalmodellen van regionale kerken in Museum Het Petershuis in Gennep. Op 4 juni houdt Antoine...

Gennep

Bibliotheek Gennep biedt veilige wifi via Publicroam voor online verbinding zonder zorgen. Gratis account aanmaken via app of website. Werkplekken, studieplekken en printservice beschikbaar...