Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Paul Sinel
InZicht 1 Paul Sinel

Gennep

Volg Paul Onderweg naar Liefde

Paul Sinel uit Gennep, een van de vanlifers in het NPO3-programma Onderweg naar Liefde, zoekt een partner die zijn passie deelt. Met zijn huis op wielen reist hij de wereld rond, van de Portugese kust tot de bergen van Noorwegen. Meer informatie op Gennep.News!

In het nieuwe televisieprogramma Onderweg naar Liefde op NPO3 krijgen Nederlandse vanlifers, waaronder Paul Sinel uit de gemeente Gennep, de kans om tijdens hun reizen op zoek te gaan naar liefde.

 

Onderweg naar Liefde

 

Het programma laat zien hoe deze moderne nomaden genieten van het vrije leven en nieuwe mensen ontmoeten. Voor Paul is vanlife een ultieme manier van leven, met uitzondering van één klein detail: het legen van de WC.

 

 

Paul Sinel

 

Levensgenieter Paul is een van de deelnemers aan het programma. Met zijn huis op wielen reist hij de wereld rond, van de Portugese kust tot de bergen van Noorwegen. Hij zoekt een partner die net zo vrij in het leven staat als hij.

 

Paul mist tijdens zijn reizen een partner om de mooie momenten mee te delen. Hij verlangt naar eerlijkheid, liefde en gezelligheid, en hoopt iemand te vinden die zijn passie voor vanlife deelt.

 

Met zijn liefde voor muziek, zijn trouwe metgezel Nino en zijn geheime talent voor het maken van pannenkoeken, lijkt Paul een interessante match voor de juiste persoon.

 

 

InZicht

In oktober 2020 verscheen Paul in het praatprogramma InZicht met Dominique Bartels. Nadat zijn huis in Gennep te groot voor hem werd, besloot hij spontaan zijn spullen te verkopen en te kijken wat het reisleven hem zou brengen.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Ontdek tijdens de online informatieavond in Gennep de meest effectieve energiebesparende maatregelen voor diverse woningtypen. Kostenbesparing, comfortabel wonen en een gezondere leefomgeving staan centraal....

Gennep

Zes minderjarige jongens zijn in Gennep gearresteerd voor een vermeende straatroof, waarbij een minderjarige slachtoffer werd van geweld en van zijn fiets werd beroofd....

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Regio

Extravaganza op Elzendaalcollege Boxmeer biedt op 29 februari en 1 maart een avond vol wereldse optredens, geïnspireerd door steden over de hele wereld. Leerlingen...