Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

AVIA tankstation Gennep

Gennep

Waar gooi jij je tank vol?

Iedere keer weer een rib uit je lijf: de tank van de auto volgooien. alstu.nl zocht voor je uit waar je in ieder geval zo min mogelijk kwijt bent. Limburg is relatief duur, in Noord-Brabant en Gelderland ben je het voordeligst uit.

Iedere keer weer een rib uit je lijf: de tank van de auto volgooien. alstu.nl zocht voor je uit waar je in ieder geval zo min mogelijk kwijt bent. Limburg is relatief duur. In Noord-Brabant en Gelderland ben je het voordeligst uit.

 

 

De benzineprijzen van 480 Nederlandse pompstations zijn in kaart gebracht. Met een gemiddelde benzineprijs van 1,597 euro in Limburg is het alleen in de provincies Flevoland, Zeeland en Utrecht nog duurder om je tank vol te gooien.

 

 

Over de grens

 

 

Een volle tank (55 liter) kost bij AVIA in Gennep € 88,-. In Duitsland is de benzine ruim 35 cent per liter goedkoper, dat scheelt al snel zo’n €20,- per tank. Ga je op wintersport? Luxemburg en Oostenrijk zijn de goedkoopste landen om te tanken. Nederland is op dit moment het duurste land in Europa als er wordt gekeken naar de gemiddelde prijzen per land.

 

 

Bron en meer informatie: alstu.nl

 

 

Verwant