Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Wandel 2 Daagse Rijssenbeekhuis
Wandel 2 Daagse Rijssenbeekhuis

Gennep

Wandel 2 Daagse Rijssenbeekhuis

Ontdek op Gennep.News hoe Het Rijssenbeekhuis een feestelijke Wandel 2 Daagse organiseerde met koffie, vlaai, muziek en een warme sfeer. Bewoners, vrijwilligers en buurtgenoten genoten van dit gezellige evenement.

Aan de Rijssenbeeklaan in Gennep organiseerde Het Rijssenbeekhuis een feestelijk wandelevenement: de Wandel 2 Daagse. Het werd een waar genot voor de inwoners van de gemeente Gennep.

 

Wandel 2 Daagse

 

Met fantastisch weer was het donderdag een genot om te wandelen en te ontspannen op het terras. Het personeel verwelkomde gasten hartelijk met koffie of thee en heerlijke Limburgse vlaai bij Bij Ons.

 

 

Op de tweede dag werd uitgebreid stilgestaan bij degenen die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. De verwanten, vrijwilligers, medewerkers, buurtgenoten en de wethouder. Ze zijn voor hun inzet en betrokkenheid hartelijk bedankt.

 

 

Als afsluiting van deze geslaagde twee dagen kregen de deelnemers een feestelijk tintje voorgeschoteld met een lekker frietje. Muziek was er van Gewoon Jan en daarna natuurlijk de uitreiking van de felbegeerde medaille.

 

Het enthousiasme was voelbaar en deelnemers kijken al uit naar volgend jaar. De woonzorglocatie liet zien hoe zij met warmte, betrokkenheid en gezelligheid een evenement organiseerden dat door vele gewaardeerd werd.

 

Het Rijssenbeekhuis

 

Het Rijssenbeekhuis, gelegen aan de Rijssenbeeklaan, naast Kindercentrum Madelief op het Pagepark, biedt een warme thuisomgeving voor haar bewoners. Met een klein en hecht team van zorgprofessionals staat de woonzorglocatie dag en nacht paraat om de bewoners te voorzien van de nodige zorg, begeleiding en aandacht.

 

Foto: facebook.com/HetRijssenbeekhuis

 

Verwant

Gennep

Gennep staat klaar voor de Fietsbelevingsdag op 7 juli. Met nieuwe digitale functies en routes door de stad, belooft het een dag vol plezier...

Gennep

Het Rijssenbeekhuis in Gennep wil een nieuwe duofiets aanschaffen voor hun bewoners met geheugenproblemen. Met uw donatie kunnen zij genieten van fietstochten en uitjes....

Gennep

Huismuis in de bibliotheek van Gennep stimuleert spelenderwijs taalontwikkeling bij kinderen. Kom langs en ontdek het plezier van samen leren. Iedereen is welkom bij...

Gennep

Bewoners van Gennep uiten zorgen over het maaibeleid langs de Brabantweg vanwege veiligheids- en milieukwesties. Hoewel reacties van de gemeente nog worden verwacht, roepen...